Origineel overnachten in Limburgs Kasteel Erenstein - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten in Limburgs Kasteel Erenstein

CategoriesHotel, Kasteel, Luxe, Romantisch
Status Open now

Vorstelijk overnachten in Limburgs kasteel

Fletcher Hotel Kasteel Erenstein is een prachtig kasteel, gelegen aan de Anstelvallei in het Limburgse Kerkrade. Het hotel is een veertiende-eeuws kasteel, gebouwd in 1713, gescheiden van de tuin door middel van een slotgracht.

Binnen de historische muren van dit eeuwenoude kasteel bevinden zich 44 luxe hotelkamers en 14 suites. Veel van de hotelkamers hebben een eigen dakterras. Vanuit het dakterras kunt u genieten van de natuurrijke omgeving van het hotel, zoals de grote plas die direct aan het hotel ligt.

De omgeving van Kasteel Erenstein in Kerkrade

Limburg en dus ook Kerkrade kent een prachtige omgeving. De Maas, de historische stad Maastricht, heuvelend landschap, kleine dropjes, mergelgrotten, kleine beekjes, Limburg heeft het allemaal. Om nog maar te zwijgen over het drielandenpunt. U kunt er met de auto op uit, lekker wandelen of u huurt een fiets bij het hotel!

Gaia Zoo op loopafstand van het kasteel

Heel apart is ook de dierentuin in de nabije omgeving van het hotel. U loopt vanuit de hoteltuin, via de speciale hotelentree de dierentuin Gaia Zoo binnen, de mooiste dierentuin van de BeNeLux.

Kasteel Erenstein is een officiële trouwlocatie

Dat Fletcher Hotel Kasteel Erenstein in Kerkrade een romantische locatie is voor een weekendje weg blijkt wel uit het feit dat het door de gemeente is aangesteld als een officiële trouwlocatie.

Het hotel biedt comfortabel ingerichte zalen en ruimtes waar vergaderd en gefeest kan worden voor groepen van tien tot maar liefst 500 personen.


Reserveer nu Kasteel Erenstein