Slapen in Limburgs Kasteel Grasbroek Guttecoven

CategoriesKasteel, Romantisch
LocationsGeleen, Limburg, Nederland
Status Open now

Origineel overnachten in Kasteel Grasbroek

In het Limburgse Kasteel Grasbroek te Guttecoven (nabij Geleen), kunt u genieten van een originele en romantische overnachting.

Dit monumentale pand stamt uit het jaar 1596 en u kunt hier met 12 personen in alle rust heerlijk overnachten omgeven door de Limburgse natuur.

Er zijn wel meerdere kasteelhotels waar u kunt overnachten, maar er zijn weinig kastelen die u in zijn geheel kunt afhuren.

Luxe overnachting in een kasteel

Kasteel Grasbroek biedt u de mogelijkheid om in een authentiek kasteel te overnachten met vrienden of familie. Het kasteel beschikt over vijf slaapkamers en één badkamer met nog een extra toilet in de kelder en begane grond van de vakantiewoning.

Op de begane grond vindt u allerlei voorzieningen die uw verblijf veraangenamen zoals een zitkamer, een eetkamer met televisie en stereo, een keuken met alle gemakken en ook nog een woonkeuken met oven.

Buiten vindt u het terras met uitzicht over de kasteeltuin waar u heerlijk kunt borrelen in de zon. Op de rest van het landgoed vindt u de slotgrachten, enkele bijgebouwen en een grote open weide waar u heerlijke romantische wandelingen kunt maken en kunt genieten van de Limburgse natuur.

Het Limburgse platteland

Limburg staat bekend om haar natuur en Kasteel Grasbroek en haar landgoed beschikt hier dan ook volop over. Een heerlijk terras, een grote weide en genoeg groen maken dit kasteel tot een charmante locatie voor een rustig verblijf.

Dit monumentale pand bevindt zich op een klein uurtje afstand van de stad Maastricht, waar het heerlijk toeven is op één van de terrasje aan het Vrijthof.

Op slechts een kwartiertje per auto ligt de shopping Outlet van Maasmechelen, waar u kunt shoppen tot u niet meer kunt.

Reserveer nu Kasteel Grasbroek