Hotel Kasteel Schaloen in Schin op Geul

Op een eiland gelegen tussen Schin op Geul en Valkenburg, omgeven door beschermd natuurgebied, is het prachtige Hotel Kasteel Schaloen gebouwd. Een statige oprijlaan brengt u naar het kasteel met de historische bijgebouwen.

In het zogenaamde Tiendgebouw, waar de boeren vroeger een tiende van hun opbrengst moesten afstaan, bevinden zich stijlvolle hotelkamers. Het voormalige Koetshuis biedt ruimte aan gezellige vakantiewoningen. Het Poortgebouw is in gebruik als brasserie.

Alle ingrediënten om heerlijk te genieten van de Limburgse gastvrijheid, een historische accommodatie en een prachtige omgeving.

Logeren met uitzicht op de kasteelgracht

In de bijgebouwen van Hotel Kasteel Schaloen bevinden zich stijlvolle 2 persoons hotelkamers, eenvoudige vierpersoons vakantiewoningen of luxere vakantiewoningen voor vijf personen.

De sfeervolle hotelkamers beschikken over een mooie badkamer met een ligbad of douche, en zithoek, comfortabele bedden en koffie of theefaciliteiten. De hotelkamers bieden uitzicht op de prachtige slotgracht of het gezellige binnenterrein van het kasteel.

Gezellige vakantiewoningen bij Kasteel Schaloen

De vierpersoons vakantiewoningen zijn eenvoudig ingericht en bestaan uit twee verdiepingen. Op de begane grond van deze compleet ingerichte vakantiewoning bevinden zicht een woonkamer met keuken en een toilet. Op de verdieping de slaapkamers en een badkamer.

Omdat de vakantiewoningen allemaal anders zijn ingedeeld zijn sommige woningen geschikt voor vier volwassenen en andere woningen meer geschikt voor een gezin met kinderen.

De luxere comfort vakantiewoningen zijn geschikt voor twee tot vijf personen en hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken (vaatwasser en magnetron) en een hal met toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich twee of drie slaapkamers en een badkamer met wastafel en ligbad of douche.

De vakantiewoningen hebben een prachtig uitzicht en kijken wijds uit op de mooie kasteelgracht met daarachter de weilanden en bossen.

Het Limburgse panorama heuvelland

Vanuit Schin op Geul ontdekt u wandelend de prachtige natuur en het panorama heuvellandschap. Rondom de Geulvallei vertrekken diverse gevarieerde wandelroutes.

Het nabijgelegen Valkenburg wordt, door de warm gele kleur die u zowel ondergronds als bovengrond tegen komt, ook wel Mergelstad genoemd. Sfeer, historie, grotten, musea, rust en ruimte, Valkenburg biedt het allemaal.

Wie heerlijk wil ontspannen en tot rust wil komen kan een bezoek brengen aan Thermae 2000.

Reserveer nu Kasteel Schaloen

Historisch kasteel in het prachtige Limburg

Limburg

Nederland

Schin op Geul

Thema

Locatie

Oud Valkenburg 9, 6305 AA Schin op Geul, Nederland
Reserveer nu Kasteel Schaloen