Origineel overnachten in een Zeeuws strandhuisje

Net buiten de populaire Zeeuwse badplaats Cadzand en letterlijk op loopafstand van de Belgische grens, bevindt zich het Molecaten Park Hoogduin.

Dit gezinsvriendelijke vakantiepark heeft het hele jaar door beschikbaarheid in één van de bungalows op het park, maar de pareltjes van het park zijn juist de huisjes die niet op het park staan.

Dat zijn namelijk de strandhuisjes die aan de andere kant van de duin staan en zich letterlijk op het Noordzee-strand bevinden!

Slapen op het strand in Zeeland

Er zijn slechts 15 huisjes beschikbaar en dan ook nog alleen van april t/m oktober. De strandhuisjes van Molecaten Park Hoogduin worden namelijk in de winter weer weggehaald zodat ze niet beschadigen door eventuele winterstormen.

Toegeven; de strandhuisjes in het Zeeuwse Cadzand zijn prijzig! Midden in juli of augustus, bent u voor een week in één van deze strandhuisjes zomaar € 2500 kwijt.

Aan de randen van het hoogseizoen zijn deze strandhuisjes natuurlijk stukken goedkoper. Daarnaast zijn het relatief grote huisjes, want u kunt er met zes personen overnachten. Als u dan de prijs deelt door het aantal personen, valt de schade nog enigszins mee.

Maar het feit dat de locatie zo enorm aantrekkelijk is én dat er slechts een aantal huisjes beschikbaar zijn, drijft de prijs dus wel op.

Faciliteiten van het strandhuisje in Cadzand

We kunnen nog zoveel vertellen over het strandhuisje in Zeeland, maar één foto zegt meer dan duizend worden natuurlijk.

De locatie óp het strand is het unieke aan deze strandhuisjes, maar deze huisjes zijn ook best luxe. De huisjes zijn dus geschikt voor zes personen en vrij knus. In Zeeland leeft u immers buiten en vooral op de veranda en geniet u van het panoramische uitzicht.

Er is een keukenblok aanwezig met een 4-pits fornuis, combimagnetron, vaatwasser en koffie/thee-faciliteiten. Verder zijn er een compacte badkamer met douche aanwezig, toilet is apart.

Op de begane grond treft u 2 x éénpersoons boxspring en op de eerste etage zijn er twee slaapkamers met elk twee bedden. Uiteraard kunnen de bedden aan elkaar geschoven worden. De slaapruimtes op de eerste etage zijn bereikbaar via een ladder, dus als u moeilijk te been bent kunt u beter op de begane grond slapen.

Molecaten Park Hoogduin in Cadzand

Hoewel u hier komt om te genieten van de zee en het strand, kan het zijn dat het misschien toch een dagje slecht weer is. In dat geval kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van Molecaten Park Hoogduin.

Op het park kunt u kosteloos parkeren, hierna is het nog 700 meter lopen naar de strandhuisjes. Maar u kunt ook kiezen voor de strandauto die u naar uw huisje brengt. U hoeft ook niet te slepen met uw koffers, want die worden op de dag van inchecken rond 16:30 uur gratis afgeleverd.

Overnachten in zonnig Zeeuws-Vlaanderen

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland, vandaar dat Zeeland niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst zo populair is.

Naast de strandhuisjes bevinden zich strandpaviljoenen Dok 14 en Ruig waar u heerlijk kunt ontbijten, dineren of gewoon borrelen. Met een half uurtje fietst u naar Breskens vanwaar u de ferry naar Vlissingen kunt nemen.

Een half uurtje de andere kant en u staat in dé badplaats van België; het mondaine Knokke!

Reserveer nu dit strandhuisje in Cadzand!

Strandhuisje in Cadzand in Zeeland

Nederland

Zeeland

Cadzand

Thema

Locatie

Molecaten Park Hoogduin, Zwartepolderweg, Cadzand, Nederland
Reserveer nu dit strandhuisje in Cadzand!