Drenthe

Blader door de beste Drenthe accommodaties

Bijzondere overnachting Drenthe

Zoekt u een bijzondere overnachting Drenthe, de provincie die bekend staat om zijn hunebedden en bossen? Boek dan een bijzondere weekendje weg in een appartement aan de rand van Assen, middenin de prachtige natuur vann Drenthe. Liever iets meer drukte, kies dan voor de grote stad Emmen en breng een bezoek aan het Dierenpark in Drenthe.

Origineel overnachten bij hunnebedden

Een overnachting in de provincie Drenthe is met recht bijzonder te noemen. De hunebedden nemen je duizenden jaren terug in de tijd. U treft één van de 51 grote rotsblokken door heel de provincie Drenthe aan. Zo is de kans groot dat u in een unieke accommodatie terechtkomt, vlak naast de hunebedden.

Slapen bij het TT Circuit van Assen

Een bijzondere overnachting Drenthe kan natuurlijk ook in de grote stad. Assen en Emmen hebben u veel te bieden voor een bijzonder weekendje weg. Moedig motorrijders aan op het TT Assen, geniet van exotische diersoorten in Dierenpark Emmen, of bezoek de vele rijksmonumenten.

Waar u ook voor kiest, er is altijd een speciaal hotel of appartement in de buurt zodat u bijzonder kunt overnachten en kunt genieten van alles wat Drenthe te bieden heeft!

Slapen in de bossen van Drenthe

Een bijzondere overnachting in een prachtig natuurgebied? Dat kan in Drenthe! U kunt urenlang wandelen door de enorme bossen, veengebieden en heidevelden. De perfecte locatie voor een knusse bed & breakfast, ver weg van de drukte van alledag.

Alle Drenthe Accommodaties

Originele-overnachting-slapen-in-een-Drentse-Boerenlodge-2

Slapen in een Drentse Boerenlodge

Nederland, Drenthe, Fluitenberg

Slapen op de hondsrug bij Landal Puur Exloo in Drenthe