Natuurlijk overnachten in Natuurhutten - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Natuurlijk overnachten in Natuurhutten

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Bijzondere overnachting in de natuur

In het Gelderse plaatsje Olburgen, op de grens tussen de Veluwe en de Achterhoek ligt Europarcs Marina Strandbad. Hier kunt u aanleggen met uw boot, of met uw tentje een mooi plekje uitzoeken op de camping.

Als u een tentje nogal krap vindt en geen boot heeft, dan is een verblijf in een natuurhut misschien wel iets voor u. Bij natuurhutten denkt u misschien aan wilde dieren en lange vliegreizen naar Afrika. Maar kom naar Gelderland en u vindt zo’n natuurhut gewoon om de hoek!

Inrichting van de natuurhutten

De natuurhut is opgetrokken vanuit bijna 100% gerecycled materiaal en ingericht met fraaie houten meubels. Er is een keukenblok met stromend water, een koelkast, een eettafel en een zithoek.

Er staat een comfortabel tweepersoonsbed en er is een stapelbed, in totaal kunnen er vier mensen verblijven in deze natuurhutten.

In de natuurhut is een douchen en toilet beschikbaar, dus u hoeft niet in tegenstelling tot de safaritenten van Europarcs Marina Strandbad naar de hoofdsteiger in de jachthaven voor de sanitaire voorzieningen waar in een modern en nieuw gebouw ook nog toiletten en douches zijn.

De natuurhutten staan in bosrijke omgeving en hebben een picknicktafel voor de deur staan waar u heerlijk kunt kijken naar alles wat er gaande is op het terrein.

De omgeving van de safaritent

Europarcs Marina Strandbad is een levendige oase aan de IJssel met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. Op en rond de camping en de haven is er onder meer een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide.

Vanaf half mei is er een recreatieteam aanwezig met een leuk programma voor de kinderen, voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verder fietsen en kano’s te huur. Op deze manier wordt een vakantie op Europarcs Marina Strandbad voor iedereen een heerlijke tijd!

Reserveer nu deze safaritent op het water!