Unieke all-inclusvive formule

De Bonte Wever in Assen is een unieke 4-sterren hotelaccommodatie en biedt u de bijzondere combinatie van een comfortabel hotel en een unieke all-in formule!

Dit complete hotel in de prachtige provincie Drenthe is een prima uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten door de Drentse natuurparken of een bezoek aan een de vele gezellige dorpjes en musea.

Bij een all-inclusive arrangement kunt u onbeperkt genieten van heerlijke buffetten, een prachtig subtropisch zwembad met sauna, fitness accommodatie, moderne bowlingbanen, een enthousiast animatieprogramma voor jong en oud, midgetgolf.

Tijdens de diverse avondprogramma’s kunt u genieten vaneen lekker drankje in het gezellige uitgaanscentrum de Caféstraat.

All-inclusive hotel De Bonte Wever is centraal gelegen, tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor uw elektrische fiets.

Geniet en ontspan in de Bonte Wever

Bij De Bonte Wever heeft u keuze uit twee- of driepersoons kamers. Deze kamers zijn voor zien van comfortabele boxspringbedden van 2.10 m. De familiekamers hebben naast twee boxspringbedden een stapelbed voor kinderen tot ongeveer 13 jaar. Daarnaast zijn er XL kamers met vier (eventueel vijf) boxspringbedden.

Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van een ruime badkamer met een inloopdouche en toilet, luchtkoeling, televisie en gratis WiFi. Voor mindervaliden zijn er aangepaste kamers op de begane grond.

All-inclusive genieten bij de Bonte Wever

Als u de kamers all-inclusive boekt, dan zijn alle drankjes uit het huisassortiment, ontbijt, lunch (vanaf twee nachten) en diner, gebruik van bowling, fitness, sauna- en zwemparadijs, animatie en diverse hapjes inclusief.

Het subtropisch zwemparadijs van De Bonte Wever biedt ontspanning voor jong en oud en heeft een heerlijk golfslagbad, een spannende stroomversnelling en snelle glijbanen. Er kan zowel binnen als buiten baantjes worden gezwommen en er zijn ontspannende kruidenbaden, whirlpools en natuurlijk heerlijke sauna’s.

De moderne bowlingbanen met ‘Glow in the dark’ hebben een digitale puntentelling, spannende lichteffecten, handige kinderbumpers en natuurlijk een gezellige bar.

Fietsen en wandelen in Drenthe

Drenthe is met meer dan 17.000 kilomter fietspad natuurlijk dé fietsprovincie van Nederland. In de omgeving van De Bonte Wever liggen drie Nationale Parken met daarin diverse uitgezette fietsroutes en een uitgebreid knooppuntennetwerk. Wie weet ziet u tijdens uw gezellige fietstocht zomaar een schaapskudde grazen op de hei.

De centrale ligging maakt uw verblijf bij De Bonte Wever heel geschikt voor een bezoekje aan het TT-circuit van Assen, het vernieuwde Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het doorgangskamp Westerbork of het gevangenismuseum in Veenhuizen.

De binnenstad van Assen ligt op vijf auto minuten en met 15 minuten bent u in Meppel, Emmen, Hoogeveen of Coevorden.

Reserveer nu De Bonte Wever

Vier sterren all inclusive hotel De Bonte Wever

Nederland

Drenthe

Assen

Thema

Locatie

Stadsbroek 17, 9405 BK Assen, Nederland
Reserveer nu De Bonte Wever