Kom tot rust in de Drentse natuur

Midden tussen de bossen van het Drentse dorpje Exloo, staat Fletcher Hotel De Hunzebergen. Dit hotel is een prima uitvalsbasis voor lange wandel- of fietstochten over bijvoorbeeld de Hondsrug.

Slapen bij de Hunebedden

Als u dan toch in het ‘Land van Bartje’ bent, kan u net zo goed gelijk de Hunebedden bezoeken. Deze resten van grafkamers uit omstreeks 1600, zijn dé bezienswaardigheid van Drenthe.

Vanuit Exloo bent u trouwens zo in steden als Emmen, waar de grote dierentuin is. Maar ook in Groningen, waar het tussen de studenten heerlijk toeven is. En omdat u zo dicht bij Duitsland bent (10 kilometer), krijgt u eigenlijk twee vakantielanden van de prijs van één.

Fietsen en e-bikes kunt u vanzelfsprekend huren bij het hotel en er is gratis wifi aanwezig.

Overnachten in Flechter Hotel De Hunzebergen

Dit Drentse hotel is nog écht nostalgisch, misschien zelfs een beetje kitsch. Maar het hotel is zeker niet ouderwets of vies, anders zou het ook geen 4-sterren hotel zijn natuurlijk.

Fletcher Hotel De Hunzebergen heeft haar eigen binnen- en buitenzwembad, daarnaast zijn er diverse wellness faciliteiten zoals en Turks stoombad en een sauna.

Na zo’n dag relaxen, schuift u lekker aan in het romantische restaurant van het hotel voor een culinaire avond. Daarna is het nog lekker borrelen in de lounge of, bij mooi weer, op het grote terras voor de deur.

 

Reserveer nu Fletcher Hotel De Hunzebergen

Wellness in Drenthe – Fletcher Hotel De Hunzebergen

Nederland

Drenthe

Exloo

Thema

Locatie

Valtherweg 36, 7875 TB Exloo, Nederland
Reserveer nu Fletcher Hotel De Hunzebergen