Ervaar de charme van een plaggen-keuterij in Drenthe

Combineer de charme van begin 1900 met hedendaags comfort in deze bijzondere plaggen-keuterij. Een keuterij is van oorsprong een klein boerderijtje waarbij het houden van vee een nevenactiviteit was. Bij deze plaggenhut in Drenthe kunt u genieten van een heerlijke en sfeervolle vakantie in de natuur.

In de grote tuin van deze plaggenhut vindt u een romantische Drentse Plaggenhut met bedstee. Na uw fiets- of wandeltocht of een bezoek aan het Veenpark, kunt u genieten op het terras van deze plaggenhut. Maak een mooi knapperend haardvuurtje en proost met een goed glas wijn. Uw kunt met behulp van de heksenketel heerlijk uw eigen stoofpotje maken!

Bijzondere overnachting in een plaggenhut of plaggen-keuterij

Deze plaggenhut is gelegen op privé-terrein grenzend aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit natuurgebied is het grootste natte heidegebied van West-Europa en biedt plaats aan vele bijzondere soorten planten en dieren.

Vanaf het terrein fietst of wandelt u direct het bos in om zo urenlang van de bijzondere omgeving te genieten.Voor nog meer fiets- en wandelplezier kunt u genieten van het Nationaal park het Drens Friese Wold, op ca. 5 km afstand van het Nationaal park Dwingelderveld of ga naar de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Het dorpje Roswinkel is gelegen naast Emmen, tegen de Duitse grens.

Een eigen hottub bij uw plaggenhut

Deze plaggenhut in Drenthe heeft een eigen hottub. Deze hottub wordt op hout gestookt en hierin kunt u heerlijk in de buitenlucht genieten onder de sterrenhemel. Nadat u helemaal ontspannen bent kunt u lekker wegdromen in uw eigen bedstee.

Slapen in een bedstee

De plaggenhutten zijn ingericht voor vier personen en zijn voorzien van drie bedsteden. De bedstee is voorzien van comfortabele matrassen en kussens en ook geschikt voor lange mensen. Geheel in stijl is de keuken voorzien van een granieten aanrecht met tegeltjes gootsteen. De combinatie van een houtkachel en vloerverwarming zorgen voor een natuurlijke sfeer en comfort. Ook in deze Drentse plaggenhut gaat met haar tijd mee want de accommodatie is voorzien van gratis wifi!

De voorzieningen in de plaggenhut

  • Ingericht voor 4 pers ( 2 volw. + 2 kinderen tot max 12 jaar)
  • Met bedstee en stapelbed bedstee
  • Kachel voor de frisse avonden
  • Overnachting volledig ingericht uit grootmoeders tijd
  • Tafel en 4 stoelen
  • Flatscreen tv en dvd-speler
  • Kleine koelkast , kooktoestel , potten pannen etc.
  • Tuintafel met stoelen, schommelbank, vuurkorf, BBQ en heksenketel
  • Privé sanitair op korte loopafstand
  • Gratis wifi

 

Reserveer deze plaggenhut!

Vakantie in een plaggenhut of plaggen-keuterij

Nederland

Drenthe

Roswinkel

Thema

Locatie

Oude Schuttingkanaal Oostzijde 73, 7895 TC Roswinkel, Nederland
Reserveer deze plaggenhut!