Luxe villa om te huren voor 20 personen (grote groepen) - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe villa om te huren voor 20 personen (grote groepen)

CategoriesLuxe, Vakantiehuis
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten in een grote villa in Drenthe

In het Drenthse Gasselternijveen ligt de oude burgemeesterswoning Villa Huize Tergast waar u in luxe kunt overnachten te midden van de natuurrijke omgeving van dit charmante dorpje. De villa biedt u en de groep waarmee u hier overnacht genoeg mogelijkheden om uniek te ontspannen in stijl.

Bijzonder overnachten in een luxe villa

Villa Huize Tergast is de ideale bestemming om met een groep vrienden of familie een speciaal weekendje weg te gaan. De villa biedt plaats voor 20 personen met 8 slaapkamers.

Iedere slaapkamer beschikt ook over een badkamer met douche, er is een eetkamer en zitkamer met open haard en de villa beschikt over een knus terras. Daarbij heeft deze villa ook nog eens allerlei extra’s aan luxe om uw verblijf compleet en erg uniek te maken. Er is namelijk een relaxruimte met douche, sauna, overdekt verwarmd zwembad en een jacuzzi om aan het einde van de dag heerlijk te ontspannen.

In de tuin kunt u heerlijk genieten van een borrel op het zonnige terras terwijl de kinderen in de zandbank spelen. Er zijn verder nog 6 parkeerplaatsen zodat u alle auto’s op eigen terrein kunt parkeren.

Luxe thuisblijven in de luxe villa of een leuk uitstapje

Villa Huize Tergast biedt u de mogelijkheid om in luxe een weekendje ‘thuis te blijven’ en te genieten van een film in de thuisbioscoop of lekker de hele dag in de jacuzzi. Geniet verder in de zonnige tuin met daarin een klein vennetje.

Zoekt u vertier, dan zijn nabijgelegen steden Assen (25 km) of Groningen (35 km) erg dichtbij.

Reserveer nu Villa Huize Tergast