Bijzondere overnachting in Overijssel

Bijzonder overnachten in Overijssel

Giethoorn, het Venetië van het noorden, is toch wel één van de meest bijzondere plekken in Nederland. De vele bruggetjes, grachten en karakteristieke boerderijen, maar ook de gezellige restaurants en terrasjes maken Giethoorn de perfecte plek voor een bijzondere dag tijdens uw weekendje weg  in de kop van Overijssel. Zoek en boek nu een bijzondere Bed & Breakfast of hotel en geniet van dit unieke stukje Nederland.

Twente

 

Tussen de Regge en de Dinkel bevindt zich het prachtige Twente. Dit oostelijke deel van Overijssel kenmerkt zich door de bijzondere Saksische boerderijen, uitgestrekte bossen en het coulisselandschap. Boek bijvoorbeeld een bijzondere overnachting in een gevangenis en geniet van het mooie Twente met de vele landhuizen en Havezaten.

Salland

Het bekendste natuurgebied in Overijssel is  natuurlijk het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. In dit bijzondere recreatie- ennatuurgebied komt de in Nederland ernstig bedreigde korhoen nog voor. Overnacht in het stijlvolle Hotel Librije in de oude Hanzestad Zwolle of boek het eeuwenoude Klooster Kasteel het Koningshuis.

Bekijk hier alle overnachtingen in Overijssel