Bed & Breakfast De Pol in Haaksbergen

Midden in de natuur van Twente, bevindt zich in het dorpje Haaksbergen een sfeervolle lodge waar u origineel in kunt overnachten.

Bed & Breakfast De Pol biedt verschillende mogelijkheden om te overnachten; groepsaccommodaties, appartementen en een B&B.

Overnachten in een eikenhouten lodge met hottub en sauna

De lodge, welke is opgetrokken uit eikenhout, is de nieuwste aanwinst op het erf. Deze lodge biedt ruimte aan maximaal vier personen.

Binnen zorgen eiken balken en een eiken plafond en vooral de houtkachel voor sfeer. De gevel van het pand bestaat tot in de nok uit glas, wat een prachtig uitzicht over de weilanden biedt.

Na reservering vooraf staan een mobiele en houtgestookte hottub en sauna in de tuin ter beschikking van de gasten.

Uivalsbasis voor wandelaars & fietsers

Bed & Breakfast De Pol is een fijne uitvalsbasis om het Twentse coulisselandschap te verkennen. De Lodge ligt op loopafstand van natuurgebied Het Buurserzand, net buiten het dorp Buurse (gemeente Haaksbergen). Wandelaars en fietsers kunnen in de omgeving mooie routes ontdekken.

Maar door de korte afstand tot Boekelo is deze Twentse Bed & Breakfast ook een mooi uitvalsbasis voor de jaarlijkse Military Boekelo.

B&B nabij de Duitse grens

Voor dagelijkse boodschappen kunt u uitstekend terecht in Haaksbergen, voor een grote stad moet in het 10 kilometer verderop gelegen Enschede zijn.

Beiden plaatsen hebben een uitgebreid cultureel aanbod, moderne sportaccommodaties, bijzondere winkels, leuke evenementen, goede restaurants en gezellige terrasjes.

Bed & Breakfast De Pol ligt niet ver van de Duitse grens, een uitstapje naar plaatsen als Gronau of Bad Bentheim is ook de moeite waard. Op deze manier heeft u twee vakantielanden voor de prijs van één.

Voor jonge gasten zijn in de omgeving een subtropisch zwemparadijs (6 km), een pannenkoekenhuis (3 km) en een binnenspeeltuin voor zowel zeer jonge als wat oudere kinderen (15 km).

Reserveer nu Bed & Breakfast De Pol

Sfeervolle Lodge in Twente

Nederland

Overijssel

Haaksbergen

Thema

Locatie

Meijersgaardenweg 4-6, 7481 RM Haaksbergen, Nederland
Reserveer nu Bed & Breakfast De Pol