Vakantiehuis HoogTwente – groot familiehuis in Ootmarsum

CategoryVakantiehuis
Status Open now

Vakantiehuis HoogTwente – groot familiehuis in Ootmarsum

Midden op het platteland van Noord-Oost Twente, tegen de Duitse grens, staat in het dorpje Ootmarsum, het ruime en gezellig Vakantiehuis HoogTwente.

Voor wie even lekker wil onthaasten met vrienden, familie of het gezin, komt hier zeker tot rust. Zoals u op de foto’s kunt zien lopen de koeien gewoon door de achtertuin heen en heeft u in de wijde omtrek geen buren.

Dit glooiende landschap van Twente wordt ook wel de ‘Tuin van Overijssel’ genoemd.

Faciliteiten van vakantiehuis HoogTwente

Het huis is voorzien van alle comfort die de huidige tijd vraagt, terwijl de rust van vroegere tijden nog voelbaar is. Het is een ruime woning, gezellig en compleet ingericht voor 2 tot 8 personen.

Het vakantiehuis heeft 4 slaapkamers met 8 eenpersoonsbedden (geen stapelbedden) en een kinderledikantje. Het huis is onder andere voorzien van een vaatwasser, wasmachine, diepvries, ligbad, aparte douche, radio en TV. Vanzelfsprekend is er gratis wifi aanwezig.

Er is ook een gezellige houtkachel aanwezig, maar de gehele woning is ook voorzien van centrale verwarming. Verder is er een ruime (land)keuken, woonkamer en berging.

In de (af te sluiten) tuin is een speelbos met twee schommels, een glijbaan en een ruime zandbak met speelgoed. Daarnaast is er een mooi terras met tuinmeubilair aanwezig.

Onthaasten in de Tuin van Overijssel

Het vakantiehuis ligt direct bij de natuurgebieden ‘Het Springendal’ en ‘Het Dal van de Mosbeek’ en ook direct aan diverse wandel- en fietsroutes. In minder dan een kwartier wandelen bent u een bij een uniek orchideeënveld, verder treft u er kabbelende beekjes en heidevelden aan.

Kunstzinnig Ootmarsum

Ootmarsum is een prachtig historisch stadje, met aparte winkels, veel kunstgalerieën en goede eetgelegenheden. Het Openluchtmuseum Het Land van Heeren en Boeren in de buurt, laat zien hoe in vroeger tijden op het Twentse platteland werd geleefd.

Ook zijn er diverse goede restaurants in de omgeving beschikbaar zoals de ‘Watermolen van Bels’ en ‘Tante Sien’. Er zijn dus genoeg uitgaansmogelijkheden in de omgeving zijn om u niet te hoeven vervelen.

Door de ligging is Vakantiehuis HoogTwente een perfecte uitvalsbasis voor natuurlijke en kunstzinnige uitstapjes. Lekker wandelen in de prachtige natuur en fietsen door het glooiende landschap.

Bijzonder is het nabijgelegen Vasser Grafveld, een heideveld met eeuwenoude grafheuvels. Natuurliefhebbers genieten van de kwelvijvers, watervalletjes en beekjes in de bossen van het Springendal.

Reserveer nu Vakantiehuis HoogTwente