Overnachten in Koe in de Kost in Overijssel

Midden tussen de weilanden van Overijssel bevinden zich de accommodaties van Koe in de Kost. Op loopafstand van het dorpje Heeten en 10 kilometer van Hanzestad Deventer zijn een aantal bungalows gebouwd die één zijn met de natuur.

Op het complex van Koe in de Kost staan bungalows, of Grondulows, voor vijf personen en er zijn bungalows voor acht personen.

De bungalows zijn zo gebouwd dat ze op gaan in de natuur. Het dak is bedekt met gras waardoor het lijkt alsof deze bungalows gewoon molshopen zijn in de weilanden.

Verzorg uw eigen koe

Op de boerderij van Koe in de Kost hebben de gasten hun ‘eigen’ koe om te verzorgen. Dat is makkelijker dan dat het lijkt, want de koeien lopen letterlijk tussen de bungalows door. Ook de kalfjes, kippen, pony’s en konijnen mogen worden verzorgd.

Niet zo’n dierenvriend, maar vindt u het wel leuk om met uw handen in de grond te woelen? Dan mag u in de moestuin aan de slag en uw eigen groenten oogsten voor de barbecue.

Hoewel u de boerderij eigenlijk helemaal niet af hoeft, zijn er in de omgeving prachtige wandel -en fietsroutes beschikbaar. Dat kan natuurlijk ook bijna niet anders met de Sallandse Heuvelrug als achtertuin.

Faciliteiten van Koe in de Kost

De Grondulows van Koe in de Kost lenen zich uitstekend voor een familieweekend, vriendenweekend of zelfs een zakelijke overnachting.

Hier op het Overijsselse platteland komt u namelijk helemaal tot rust en bent u even weg van de dagelijkse sleur.

In de Grondulows is veel hout gebruikt en andere natuurlijke materialen zodat u zich écht één voelt met de natuur.

De grondlaag die op het dak ligt is de perfectie isolatie voor zowel zomer als winter; in de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter blijft de warmte juist goed in de Grondulow aanwezig.

Die gezelligste warmte komt van de houtkachel, maar de écht warmte komt van de vloerverwarming. Verder is er een volledig ingerichte keuken aanwezig, maar het leukste aan de Grondulows is natuurlijk het terras met uitzicht op de koeien.

Daarnaast kunt u ‘s nachts perfect genieten van de sterrenhemel, want u zit hier in een gebied met weinig lichtvervuiling.

Verder is parkeren op het terrein kosteloos en is er gratis wifi beschikbaar bij Koe in de Kost.

Reserveer nu Koe in de Kost

Slapen tussen de koeien

Nederland

Overijssel

Heeten

Thema

Locatie

Stokvisweg 10, 8111 RS Heeten, Nederland
Reserveer nu Koe in de Kost