Logeren in het hart van Borne - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Logeren in het hart van Borne

CategoryBed & Breakfast
Status Open now

Bed & Breakfast Floor Bakx

De Bed & Breakfast van Floor Bakx is te vinden in Oud-Borne, het historische gedeelte van het dorp Borne.

Het gemeentelijk monument stamt uit 1903 en maakt del uit van het beschermde dorpsgezicht. In aansluiting op de oorspronkelijke architectuur is een aanbouw bijgebouwd, waardoor ruimte ontstond voor een gastenkamer met een badkamer en een eigen ingang.

Een mix van antiek & vintage

De inrichting van deze Bed & Breakfast in het Twentse Borne is een mix van antiek, design en vintage, met grappige details en bijzondere voorwerpen.

Kunstenares Floor Bakx exposeert haar eigen kunstwerken en die van bevriende kunstenaars in en om het huis.De zeer persoonlijke inrichting weerspiegelt ook persoonlijke herinneringen aan het jarenlange verblijf van de kunstenares in Nepal en Ghana.

Bed & Breakfast met tuin & zwembad

De grote, beschutte tuin heeft fruitbomen, een groot grasveld, een bloementuin en een zwembad.

Een hoge Victoriaanse kas geeft de achtergevel een unieke uitstraling, waar ook het ontbijt wordt geserveerd. Bij slecht weer kunt u natuurlijk ook gewoon binnen bij de open haard ontbijten. En als u écht een luilak bent dan regelt Floor gewoon ontbijt op bed.

Borne en omgeving

Het groene buitengebied rondom Borne biedt talloze wandel- en fietsroutes. Het gezellige dorp heeft een gevarieerd shopaanbod; van kleine en aparte speciaalzaken tot exclusieve mode- en interieurwinkels.

Er is van alles te vinden op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast is in het dorp en in de naaste omgeving een ruime keuze aan gezellige eethuisjes en (gastronomische) restaurants.

Reserveer nu deze Bed en Breakfast