Origineel overnachten in Twente

Verscholen in het groene Landgoed Rande, midden in de natuur en toch op slechts drie kilometer afstand van Deventer, bevindt zicht het bijzondere Hotel Gaia.

Dit hotel verwent u met diverse thematisch ingerichte kamers, een restaurant, een heerlijke Wellness en dat alles midden in een Engels landschapspark. U kunt hier heerlijk genieten van de prachtige tuinen met diverse waterpartijen.

Kamers vol beleving

De elf ruime kamers van Hotel Gaia zijn thematisch ingericht in thema’s als Marrakech, Lapland en Egypte. Alleen de inrichting van de kamers in Hotel Gaia zijn een belevenis op zicht.

Alle kamers beschikken over twee enkele bedden, een zitje, tv en een eigen badkamer met toilet en douche. Op de kamers kunt u gebruik maken van gratis WiFi en een heerlijk ontbijt van lokale producten is inbegrepen. Er zijn ook een aantal kamers waar uw hond tegen een toeslag mee mag.

Landgoed Rande van Hotel Gaia

In 1856 werd het prachtige park op Landgoed Rande aangelegd door tuinarchitect J.D. Zocher, die ook het Vondelpark in Amsterdam realiseerde. De boomgroepen, doorkijkjes en waterpartijen geven het park een klassieke Engelse uitstraling.

Bij de aanleg van het park werd gebruik gemaakt van de aanwezige natuur, zoals hoogteverschillen en kolken. En ook de toen al 350 jarige Lindeboom, herkenbaar aan haar “7 kandelaars”, bleef als pronkstuk staan en is waarschijnlijk de oudste boom van het landschapspark.

U kunt het park verkennen middels een van de prachtige wandelroutes over die Hotel Gaia voor u beschikbaar heeft en de Lindeboom treft u op de kruising van de Kozakkenweg en de IJsseldijk

Wandelen met Ezels in Twente

Hoewel de omgeving voor een ieder iets te bieden heeft, hoeft u voor vertier het prachtige landgoed van Hotel Gaia niet te verlaten. Naast de al genoemde wandelroutes over het park, kunt u een bootje huren bij het hotel of genieten van de wellness in het badhuis.

Een unieke belevenis bij Hotel Gaia is het wandelen met ezels. Tijdens een ezeltocht geniet u in een rustig tempo van de natuur om u heen. De wandelende knuffel draagt graag voor u de bagage, of zelfs uw kind. De ezels Manna en Ruby wonen op het park en zijn via het hotel te reserveren.

Hotel Gaia heeft gratis wandel en fietsroutes voor u beschikbaar en fietsen kunnen ter plekke gehuurd worden. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om te genieten van unieke hotel in Diepenveen, vlakbij Deventer!

Reserveer nu Hotel Gaia

Thematische kamers in Hotel Gaia

Nederland

Overijssel

Diepenveen

Thema

Locatie

Schapenzandweg 3, 7431 PZ Diepenveen, Nederland
Reserveer nu Hotel Gaia