Slapen in het Huis tussen kerk & klooster

CategoryBed & Breakfast
Status Open now

Het Huis tussen Kerk en Klooster

In Het Huis tussen Kerk en Klooster, in het centrum van Ootmarsum, voelen gasten zich gelijk thuis. Het appartement is comfortabel en met oog voor detail ingericht. Deze bed & breakfast is al vijf generaties in het bezit van dezelfde familie.

De royale woonkamer en de slaapkamer bieden een uniek uitzicht op de eeuwenoude kerk en het sfeervolle kerkplein. Alles voor een aangenaam verblijf is aanwezig: boeken en tijdschriften, digitale televisie, radio, DVD-speler en een goede fles wijn als welkom.

Vanzelfsprekend is er ook gratis wifi aanwezig in Het Huis tussen Kerk en Klooster net als het parkeren dat kosteloos is.

Er is een volledig ingerichte keuken en een eenvoudige en doeltreffend ingerichte badkamer (wastafel, douche, toilet).

Relaxen in de Twentse natuur

Gasten die het appartement als B&B gebruiken, vinden een heerlijk pakket met biologische en streekproducten in de keuken. Ruim voldoende voor een uitgebreid Twents ontbijt of een brunch.

Deze accommodatie ligt midden in de Twentse natuur en daarom is Het Huis tussen Kerk en Klooster een geliefde accommodatie voor wandelaars en fietsers in dit gebied.

Kunstzinnig Ootmarsum

Ootmarsum is een prachtig historisch stadje, met aparte winkels, veel kunstgalerieën en goede eetgelegenheden. Het Openluchtmuseum Het Land van Heeren en Boeren in de buurt, laat zien hoe in vroeger tijden op het Twentse platteland werd geleefd.

Door de ligging is De Postelhoek een perfecte uitvalsbasis voor natuurlijke en kunstzinnige uitstapjes. Lekker wandelen in de prachtige natuur en fietsen door het glooiende landschap.

Bijzonder is het nabijgelegen Vasser Grafveld, een heideveld met eeuwenoude grafheuvels. Natuurliefhebbers genieten van de kwelvijvers, watervalletjes en beekjes in de bossen van het Springendal.

Reserveer nu deze Bed & Breakfast