Twentse gastvrijheid in B&B De Postelhoek in Ootmarsum - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Twentse gastvrijheid in B&B De Postelhoek in Ootmarsum

Status Open now

B&B de Postelhoek Ootmarsum | eten | drinken | slapen

Aan de rand van het nostalgische stadje Ootmarsum en grenzend aan het mooie natuurgebied het Springendal bevindt zich Bed and Breakfast De Postelhoek.

Deze accommodatie ligt midden in de Twentse natuur en daarom is De Postelhoek een geliefde pleisterplaats voor wandelaars en fietsers in dit gebied.

Tijdens uw verblijf komt u vooral veel dagjesmensen tegen die niet eens in de B&B verblijven, maar die voor een hapje en een drankje komen.

De koks van De Postelhoek bereiden gerechten waarin ze graag seizoensgebonden streekproducten verwerken. Gasten kunnen ook een drankje drinken aan de bar, bij de open haard of op het terras.

De vier ruime studio’s van De Postelhoek

De Postelhoek heeft vier ruime en lichte studio’s, die van alle gemakken zijn voorzien. Ze beschikken allen over een luxe eigen badkamer, douche, haardroger, kluis, een loungezitje met televisie en radio. Er is verder een kitchenette met oven, koelkast, kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. En vanzelfsprekend is gratis wifi aanwezig.

Het ontbijt wordt de avond ervoor op de kamer bezorgd, zodat gasten optimaal van hun vrijheid kunnen genieten en zich niet verplicht voelen om gezamenlijk te ontbijten.

Kunstzinnig Ootmarsum

Ootmarsum is een prachtig historisch stadje, met aparte winkels, veel kunstgalerieën en goede eetgelegenheden. Het Openluchtmuseum Het Land van Heeren en Boeren in de buurt, laat zien hoe in vroeger tijden op het Twentse platteland werd geleefd.

Door de ligging is De Postelhoek een perfecte uitvalsbasis voor natuurlijke en kunstzinnige uitstapjes. Lekker wandelen in de prachtige natuur en fietsen door het glooiende landschap.

Bijzonder is het nabijgelegen Vasser Grafveld, een heideveld met eeuwenoude grafheuvels. Natuurliefhebbers genieten van de kwelvijvers, watervalletjes en beekjes in de bossen van het Springendal.

Reserveer nu B&B De Postelhoek