Noord-Holland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Noord-Holland

Bijzondere overnachting in Noord-Holland

Een bijzondere overnachting in de provincie Noord-Holland is zo geregeld. Een knusse B&B op Texel, een luxe hotel in Amsterdam, of een exclusief appartement in Haarlem. Voor welke speciale accommodatie u ook kiest, één ding is zeker: dit weekendje weg zal veel plezier opleveren!

Origineel overnachten in Amsterdam

In de stad Amsterdam is alles te vinden wat een vakantie geslaagd maakt: het van Gogh en Rijksmuseum, de Dam, het Vondelpark, de Kalverstaat, vele grachten, parken, cafés, en ga zo maar door.

Er is zoveel te doen, en dus is een bijzondere overnachting essentieel. U vindt hier vele hotels en B&B’s. Romantisch, goedkoop, exclusief of knus. Aan niets zal het ontbreken!

Bijzondere overnachting in Haarlem

Met meer dan duizend rijksmonumenten, vele theaters, cafés en musea is Haarlem, tevens de hoofdstad van de provincie, de ideale stad voor een weekje weg.

Overdag vermaakt u zich volop en ’s nachts slaapt u in één van de vele hotels, appartementen en B&B’s. Een speciale overnachting is gegarandeerd!

Uitwaaien en uitslapen op Texel

U kunt bijzonder overnachten op Texel, in het topje van Noord-Holland. Dit grootste Waddeneiland staat bekend om zijn prachtige kust en duinen. De natuur zorgt voor veel rust tijdens uw weekendje weg. U kunt slapen in een knus B&B aan zee, met uitzicht op vuurtoren Eierland.

 

  1. Home
  2. Nederland
  3. Noord-Holland
Filter
Filter × Close

Bijzonder & uniek Fletcher hotel in Amsterdam

Closed nowOpens at 09:30:AM today
Location: Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam-Zuidoost, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1605668&wi=297204&ws=Amsterdam&dl=nl/

Herberg Be My Guest House in Wijk aan Zee

Closed nowOpens at 08:30:AM today
Location: Sint Odulfstraat 31, 1949 BE Wijk aan Zee, NederlandWebsite: https://www.bemyguest.house/