Slapen op het strand bij Roompot Julianadorp aan Zee

Zowel aan de Noord-Hollandse kust als de Zuid-Hollandse kust, kunt u overnachten één van twee Landal parken die strandhuisjes beschikbaar hebben.

In Zeeuwse Cadzand zijn trouwens ook strandhuisjes beschikbaar, maar deze worden aangeboden door Molecaten Parken.

Deze gezinsvriendelijke vakantieparken hebben het hele jaar door beschikbaarheid in één van de bungalows op de parken, maar de pareltjes van deze parken zijn juist de huisjes die niet op het park staan.

Deze strandhuisjes staan letterlijk op het Noordzee-strand, dus ideaal voor een zonnige zomervakantie!

Slapen aan het Noordzee-strand

In het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee zijn de strandhuisjes alleen van april t/m oktober. De strandhuisjes van dit park worden namelijk in de winter weer weggehaald zodat ze niet beschadigen door eventuele winterstormen.

De strandhuisjes, of eigenlijk strandvilla’s, die in het Zuid-Hollandse Hoek van Holland staan, zijn wél het hele jaar door beschikbaar. De strandhuizen in Hoek van Holland zijn eerlijk gezegd luxer, maar ook wel duurder.

Strandhuisjes in Julianadorp

Toegeven; de strandhuisjes in Julianadorp zijn prijzig! Midden in juli of augustus, bent u voor een week in één van deze strandhuisjes zomaar € 1700 kwijt. Als er überhaupt beschikbaarheid is, want hoewel de prijzen hoog zijn, is de vraag naar dit soort knusse strandhuisjes erg groot.

Aan de randen van het hoogseizoen zijn deze strandhuisjes natuurlijk stukken goedkoper. Daarnaast zijn het relatief grote huisjes, want u kunt er met zes personen overnachten. Als u dan de prijs deelt door het aantal personen, valt de schade nog enigszins mee.

Maar het feit dat de locatie zo enorm aantrekkelijk is én dat er slechts een aantal huisjes beschikbaar zijn, drijft de prijs dus wel op.

De strandhuisjes op het strand van Julianadorp zijn overigens ook voor een (lang) weekend te huur.

Faciliteiten van het strandhuisje in Julianadorp

We kunnen nog zoveel vertellen over het strandhuisje in Julianadorp, maar één foto zegt meer dan duizend worden natuurlijk.

De locatie óp het strand is het unieke aan deze strandhuisjes, maar deze huisjes zijn ook best luxe. De huisjes zijn dus geschikt voor zes personen en vrij knus. Op het strand leeft u immers buiten en vooral op de veranda en geniet u van het panoramische uitzicht.

Er is een keukenblok aanwezig met een 4-pits fornuis, combimagnetron, vaatwasser en koffie/thee-faciliteiten. Verder zijn er een compacte badkamer met douche aanwezig, toilet is apart.

Op de begane grond treft u 2 x éénpersoonsboxspring en op de eerste etage is er nog een slaapkamer met twee bedden. Uiteraard kunnen de bedden aan elkaar geschoven worden. De slaapruimte op de eerste etage is bereikbaar via een steile trap, dus als u moeilijk te been bent kunt u beter op de begane grond slapen.

De bank in de woonkamer is een slaapbank en dus geschikt voor nog twee personen, al moeten we eerlijk zeggen dat het dan wel heel krap wordt in dit strandhuisje in Julianadorp.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Hoewel u hier komt om te genieten van de zee en het strand, kan het zijn dat het misschien toch een dagje slecht weer is. In dat geval kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het andere Landal park in Julianadorp dat aan de andere kant van de duinen ligt; het Landal Beach Resort Ooghduyne.

In Resort Ooghduyne is een overdekt zwemparadijs beschikbaar evenals een speelparadijs én een 9-holes golfbaan.

Op het park kunt u kosteloos parkeren, hierna is het nog ongeveer 500 meter lopen naar de strandhuisjes. Maar u kunt ook kiezen voor de strandauto die u naar uw huisje brengt. U hoeft ook niet te slepen met uw koffers, want die worden op de dag van inchecken rond 16:30 uur gratis afgeleverd.

Overnachten aan de zonnige Noord-Hollandse kust

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland, maar ook de andere delen van de Nederlandse kust zijn zeer zonzeker. Vandaar dat de kustprovincies niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst zo populair is.

Naast de strandhuisjes bevinden zich strandpaviljoenen Paal 6 en ‘Zee van Tijd’ waar u heerlijk kunt ontbijten, dineren of gewoon borrelen. Op 5 kilometer afstand ligt Den Helder vanwaar u de ferry naar Texel kunt nemen.

Reserveer nu dit strandhuisje in Julianadorp!

Roompot strandhuisjes in Julianadorp aan Zee

Nederland

Noord-Holland

Julianadorp aan Zee

Thema

Locatie

Landal Strandhuisjes Julianadorp, Strandslag, Julianadorp, Nederland
Reserveer nu dit strandhuisje in Julianadorp!