Overnachten op het water in het Botel te Amsterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnachten op het water in het Botel te Amsterdam

CategoriesStad, Woonboot
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Slapen op een boot in Amsterdam centrum

Wie aan Amsterdam denkt, denkt natuurlijk aan de grachten. En dan is de link naar de vele boten snel gemaakt. Ooit wel eens afgevraagd hoe dat voelt op zo’n boot?

Lekker uitwaaien op één van de dekken met een fantastische uitzicht over het water? Zachtjes deinen op de golven terwijl je slaapt… Ervaar nu zelf hoe dit voelt en geniet van deze bijzondere en originele overnachting in het Botel Amsterdam!

Origineel overnachten in dit drijvend hotel in Amsterdam

De naam zegt het al: Het Botel Amsterdam is een combinatie van een boot en een hotel. Het indrukwekkende schip telt vele moderne kamers. Dit drijvend hotel heeft haar vaste standplaats in Amsterdam Noord aan de NDSM-scheepswerf. Het schip ligt aan de noordoever van het IJ. Het hotel is goed te bereiken en auto’s kunnen gratis geparkeerd worden. Waar in Amsterdam is dat tegenwoordig nog mogelijk!?

Moderne kamers in het Botel Amsterdam

Het hotel beschikt over 175 kamers die modern zijn ingericht. Op de boot zelf kunt u zich vermaken in de gezellige bar. Maakt u liever een uitstapje naar het dynamische centrum van de stad? Neem dan de gratis veerboot die u afzet bij het centraal station.

Vanuit daar brengt u gemakkelijk een bezoek aan de vele bezienswaardigheden zoals Madame Tussauds en het Rijksmuseum. Vergeet zeker niet om een rondvaart te maken. Ook ’s nachts is vervoer naar het centrum geen probleem. Het hotel beschikt over een shuttlebus die u gratis en veilig naar hartje Amsterdam brengt.

Overnachten in een hotel kunt u bijna overal. Overnachten in een botel kunt u alleen in het Botel Amsterdam.

Boek nu een overnachting in het Botel Amsterdam en ervaar hoe het is om op het ritme van de golven in slaap te vallen!

Reserveer nu dit Botel in Amsterdam