Origineel overnachten op het strand van Castricum aan Zee

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Slapen op het strand in vakantiehuis Zeezicht

Altijd al een keer op het strand willen overnachten? In vakantiehuis ‘Slapen op het Strand’ is dit mogelijk! Het vakantiehuis is direct gelegen op het prachtige strand van Castricum aan Zee.

Al bij de hoofdingang van het strand wordt u bagage door de eigenaar naar het huisje gebracht, terwijl u door het warme zand naar uw huisje loopt. Eenmaal in het vakantiehuis ontdekt u hoe comfortabel het huisje op het strand is. Het heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen en het heeft opgemaakte bedden bij aankomst.

Een eigen veranda bij het strandhuisje

Er is een gezamenlijke keuken (‘Cooking together’) van de huisjes waar u gebruik van kunt maken en elk huisje heeft een kleine trapopgang naar de voordeur. Ook heeft u een heerlijk terras waarvan u kunt genieten van het zonnetje en de mooie zonsondergang.

Het zomerhuis ‘Slapen op het Strand’ is geschikt voor vier personen. Maar u kunt ook kiezen uit ‘Slapen op het Strand Zeezicht’, voor drie personen. Of ‘Slapen op het Strand Familyroom’, voor acht personen. Uw hond is op het strand toegestaan, maar niet van 1 mei tot 1 oktober tussen 9:00 en 20:00 uur.

Castricum aan Zee is een rustiger strand

Castricum aan Zee is een rustige, maar gezellige, badplaats. ‘Castricum aan Zee’ is in feite alleen een benaming voor de strandafgang met het bijbehorende strand, duingebied en bosgebied. Het is dus geen overvol Zandvoort of Bloemendaal

Op het strand vindt u diverse strandpaviljoens en horeca-tenten die het gehele jaar geopend zijn. Ideaal om te ontbijten, te lunchen of te dineren. Strandpaviljoen Club Zand, strandpaviljoen Deining en strandpaviljoen Zeezicht zijn hier voorbeelden van.

Daarnaast is het mogelijk om diverse watersporten uit te oefenen op het strand. Zo is er een surfschool en de mogelijkheid om te vissen.

Genieten van de Hollandse kust en natuur

Castricum aan Zee ligt ten westen van Bakkum en Castricum. Het is midden in het Noord-Hollands Duinreservaat gelegen. Dit reservaat is een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Het gebied omvat duinen, bossen en strand. Het is daarom ook een populair wandelgebied en ideaal voor de natuurliefhebber. Natuurlijk kunt u hier ook prachtig fietsen. Een leuk rondje is de beroemde pondjes- en bollenroute.

Als u de drukte wilt opzoeken is dat ook geen probleem. Het centrum van Bakkum ligt op vijf minuten fietsen en dat van Castricum op tien minuten. Hier zijn diverse horecagelegenheden en uitgaansgelegenheden.

Reserveer nu dit vakantiehuis in Castricum