Vakantiehuis aan de duinrand en in de bossen van Schoorl

CategoriesKust, Natuur, Vakantiehuis
Status Open now

Knus vakantiehuisje aan de Hollandse kust

Aan de rand van de Schoorlse bossen ligt het charmante vakantiehuis de Kleine Nachtegaal. Dit vrijstaande vakantiehuisje is gelegen op het erf van de eigenaar en ligt aan een rustige doodlopende weg. U heeft volop privacy en kunt genieten van rust en ruimte, op fietsafstand van het prachtige Schoorlse strand.

De unieke duinen van Schoorl

De Schoorlse duinen zijn uniek! Van stuivende duinen en natte vlakten via oude bossen naar het hoogste duin van Nederland. In totaal is er meer dan 60 kilometer aan wandelpaden in de duinen van Schoorl. Omdat de duinen op sommige plaatsen de kans krijgen om te stuiven, ontstaan er nieuwe kuilen en duintjes waardoor het lijkt alsof het duin “wandelt”.

Voor natuurliefhebbers zijn deze duinen een waar paradijs . Uniek voor de duinen van Schoorl is de heide, die de kans krijgt doordat de bodem kalkarm is. Maar ook de zeeraket, het schorrenzoutgras en de zeekraal hebben de kans gekregen zich hier te vestigen. Jaarlijks broeden er tientallen vogelsoorten en als u geluk heeft komt u tijdens het wandelen een zonnebadende hagedis tegen.

Wat een eeuw geleden niet meer was dan een grote zandbak, zijn nu de hoogste en grootste duinen van Nederland. Kom genieten van deze prachtige mix van heide, bossen, duinen en het strand.

Vakantiehuis De Kleine Nachtegaal in Schoorl

Het sfeervol ingerichte huisje heeft een zonnig terras met terrasmeubelen. Comfortabel en stijlvol zijn sleutelwoorden voor deze accommodatie. Vakantiehuis de Kleine Nachtegaal is prachtig gerenoveerd en geschikt voor twee personen. In de compacte woonkamer heeft u de beschikking over een flat screen TV en een eethoek.

De gezellige open keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een afwasmachine. De badkamer met een douchehoek is eveneens op de begane grond. Op de open eerste verdieping, bereikbaar via een trap, staat een comfortabele boxspring.

De Kleine Nachtegaal is smaakvol ingericht en aan te bevelen aan iedereen die van rust en natuur houdt. Als u samen met een ander stel reist, kunt u gebruik maken van een tweede vakantiehuis dat eveneens is gevestigd op hetzelfde erf.

Reserveer nu De Kleine Nachtegaal