Bijzondere overnachting in Limburg

Bijzondere Overnachting in Limburg

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Limburg? Speciaal voor u hebben we in Limburg bijzondere accommodaties geselecteerd. Geniet van de rust en de ruimte, het prachtige landschap, gezellige steden en de Limburgse vlaai!

Het Limburgse Geuldal

Het Geuldal in Zuid Limburg kenmerkt zich door de vele hoogteverschillen. Wandel tijdens een weekendje Limburg door de weilanden, langs beekjes bronnen en geniet van dit bijzondere landschap. Of boek een bijzondere overnachting in een authentiek klooster of een gezellige bed & Breakfast in de buurt van Valkenburg en bezoek de mergelgrotten. U kunt u natuurlijk ook heerlijk laten verwennen in een Wellnessklooster in Maastricht, waar u vervolgens ook kunt blijven slapen.

Kasteelhotels

Bij een bijzondere overnachting in Limburg denkt u waarschijnlijk ook aan een overnachting in een romantisch kasteel. Via  bijzondere-overnachting.nl  kunt direct u een keuze maken uit meerdere unieke kastelen waar u luxe en comfortabel kunt overnachten.Geniet van de charme en de limburgse gastvrijheid en boek een bijzondere overnachting in één van deze prachtige kasteelhotels .

Bekijk hier alle bijzondere overnachtingen in Limburg