Bijzondere overnachting in knus familiehotel in Zuid-Limburg - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzondere overnachting in knus familiehotel in Zuid-Limburg

CategoriesGoedkoop, Hotel
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Originele overnachting aan de Mergellandroute

Met de familie een paar dagen Limburg? Heerlijk ontspannen in een natuurrijk gebied? Fietsen of gewoon lekker wandelen? Dan bent u bij Hotel Heijenrath aan het goede adres!

Familiehotel Hotel Heijenrath is gelegen in het gelijknamige dorp, Heijenrath. Heijenrath bevindt zich in Zuid Limburg, in de buurt van de provinciehoofdstad Maastricht en het toeristische plaatsje Valkenburg.

De kamers van het hotel zijn allen voorzien van een televisie, wekkerradio, gratis wifi en een badkamer met douche en toilet.

Genieten van Limburgse gastvrijheid

Behalve het 3-gangenmenu dat Hotel Heijenrath aanbiedt, bestaat er ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij steengrill- of spiesavonden om gezellig met het gezin te dineren.

Het hotel heeft veel te bieden, maar de (nabije) omgeving nog veel meer. Huur een fiets of maak een lange wandeling langs de Limburgse heuvels, mergelgrotten, uitgestrekte velden en pittoreske vakwerkhuisjes.

Wat is er te doen rondom Hotel Heijenrath

Iets verder, op ongeveer 15 kilometer afstand van het hotel ligt het gezellige en toeristische plaatsje Valkenburg. Ook Maastricht ligt in de buurt, waar u kunt genieten van de historische bezienswaardigheden, de maas of lekker uitrusten op het terras.

Kortom, genoeg te ondernemen in, in de nabije omgeving en in de buurt van het hotel!

Reserveer nu Hotel Heijenrath