Origineel overnachten in de Jungle Cabana van Center Parcs

Heeft u altijd al eens willen slapen in de jungle? Waarschijnlijk niet, maar Center Parcs biedt u nu de uitgelezen kans om dit te doen. Hier zal nog lang over nagepraat worden: avontuurlijk overnachten in een jungle cabana!

Center Parcs biedt deze unieke belevenis aan in het uiterste noorden van Limburg, in het plaatsje Heijen om precies te zijn, op slechts 10 kilometer van Nijmegen en direct aan Nationaal Park de Maasduinen. 

En omdat het zo dicht tegen de Duitse grens aan ligt bent u zo in Duitsland. U kunt shoppen in Kleef of een dagje naar Wunderland Kalkar.

Behalve het unieke aspect dat deze jungle cabana biedt, is deze stoere boomhut ook comfortabel ingericht. Deze jungle cabana van Center Parcs is beschikbaar in twee afmetingen; cabana’s voor vier personen en cabana’s voor 8 personen.

Origineel overnachten in een Center Parcs jungle cabana

De jungle cabana’s van Center Parcs hebben een gezamenlijke douch en toilet, een eigen privé-terras met tuinmeubels, er is zelfs gratis wi-fi!

Uw vrienden, familie en kennissen zullen raar opkijken als u aangeeft in de jungle cabana te hebben geslapen tijdens uw vakantie of weekendje weg. Zeker als u later de foto’s laat zien, zullen ze nog vreemder opkijken.

Verschillende accommodaties bij Center Parcs

De jungle cabana’s bevinden zich in de Jungle Dome van Het Heijderbos, dus u zit altijd droog. Zeker voor kinderen is dit een stoere ervaring, ze zullen maandag op school niet uitgepraat zijn.

Ze krijgen bij de check-in een rugzak met zaklamp, een klamboe én u mag zelfs na sluitingstijd gewoon in de Jungle Dome blijven.

Deze jungle cabana’s zijn dus comfortabel, maar niet heel luxe ingericht. Zo is er bijvoorbeeld geen keuken aanwezig, maar is ontbijt en diner dan weer wél inbegrepen. Tevens ontbreekt er een tv.

Luxe arrangementen van Center Parcs

Wilt u iets meer luxe, dan kan kunt u beter kiezen voor een boomhut van Center Parcs. Deze boomhutten komen met een comfort arrangement en hebben een compleet ingerichte keuken, badkamer, een gezellige open haard én een glijbaan!

Wilt u meer ontspannen en uitrusten, dan is het premium arrangement beter geschikt voor u. U bent dan voorzien van extra luxe, zoals een tweede televisie op uw slaapkamer en voorafgaand aan het bezoek zijn de bedden voor u opgemaakt.

Met het VIP-arrangement laat u zichzelf écht verwennen, uw bedden zijn opgemaakt, handdoeken liggen klaar, elke dag vers brood aan huis en een eigen privé sauna.

Geniet van de andere faciliteiten van Center Parcs

En hoewel het aan niets ontbreekt in de boomhutten of jungle cabana’s van Center Parcs, is het natuurlijk niet de bedoeling dat u de hele dag in de boomhut blijft zitten.

Ga er lekker op uit en ontdek de andere faciliteiten van het park, zoals de bowlingbanen, de sportfaciliteiten, het tropische zwemparadijs én de visvijver waar je ook nog met een bootje in kunt varen.

Reserveer nu deze jungle cabana!

Slapen in de Jungle Cabana van Center Parcs Het Heijderbos

Limburg

Nederland

Heijen

Thema

Locatie

Het Heijderbos, Heijen, Nederland
Reserveer nu deze jungle cabana!