Slapen in Fletcher Hotel de Burghoeve in Valkenburg

CategoriesGoedkoop, Hotel, Natuur
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachting in de Limburgse heuvels

Voor wie op zoek is naar een goedkoop weekendje Limburg, kunnen wij Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve in het Zuid-Limburgse Valkenburg zeker aanbevelen.

Valkenburg ligt op een steenworp afstand van het altijd bruisende Maastricht en ligt midden in de heuvels van Limburg. Het dorpje is natuurlijk bekend van de burcht midden in het dorp, maar ook van de grotten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve in Valkenburg

Dit Fletcher Hotel in Valkenburg is kleinschalig en gemoedelijk want het bestaat uit slechts 27 kamers en is van alle gemakken voorzien. Het is niet het meest luxe hotel, maar alle kamers zijn schoon en voorzien van een douche en voor een kleine toeslag heeft een kamer met (bubbel)bad. Wilt u toch een weekendje weg naar Limburg maar niet al te veel geld uitgeven, dan is dit hotel een goede keuze!

Het hotel heeft een mooie lounge, tuin met twee terrassen en gratis wi-fi. Een overnachting in de Burghoeve is net alsof u thuis overnacht, maar dan wordt alles voor u gedaan.

In De Burghoeve wordt er namelijk voor gezorgd dat u onbezorgd kunt genieten doordat het hotel een sfeer creëert waardoor u zichzelf meteen thuis voelt, dit is die typisch bourgondische gezelligheid.

Faciliteiten van De Burghoeve

U bent natuurlijk niet naar Valkenburg gekomen om de hele dag op uw hotelkamer te zitten. Trek er daarom lekker op uit naar Maastricht, Luik of Aaken. Al deze steden liggen op minder dan 20 minuten met de auto.

Wilt u iets dichter bij het hotel blijven, dan gaat u lekker wandelen of fietsen in de buurt van Valkenburg. Fietsen en e-bikes zijn voor € 10 per dag te huur bij het hotel.

Parkeren kan overigens voor de deur, maar in het hoogseizoen dient u overdag wel te betalen. In de avond én in het laagseizoen is parkeren gratis.

Vanzelfsprekend kunt u losse overnachten boeken, dit kan al vanaf € 32 per kamer per nacht, maar leuker is het om een arrangement te reserveren. En dan bij voorkeur een ‘3-daags Gezellig Tafelen Arrangement’, op die manier combineert u de rust en ruimte van Limburg én de bourgondische en culinaire van het Zuiden.

Reserveer nu Fletcher Hotel de Burghoeve