Limburgs kasteelhotel in Sandton Chateau De Raay - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Limburgs kasteelhotel in Sandton Chateau De Raay

CategoriesBos, Hotel, Kasteel, Luxe, Romantisch
LocationsBaarlo, Limburg, Nederland
Status Closed nowOpens at 08:30:AM tomorrow

Romantisch overnachten in een kasteel

Net onder Venlo in het Limburgse dorpje Baarlo, kunt u romantisch overnachting in Kasteelhotel Sandton Chateau de Raay. Dit kasteel uit 1236 ligt op nog geen kilometer lopen van de Maas en direct aan een groot landgoed (13 hectare) met bossen, waar u heerlijk kunt wandelen.

Uw verblijf in dit authentieke kasteel, zal charmant en romantisch aanvoelen door de combinatie van bepaalde authentieke en moderne stijlen.

Kamers van Sandton Chateau De Raay

Het kasteelhotel is inmiddels gerenoveerd en de kamers zijn vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien, maar veel oude elementen zijn nog in het kasteel aanwezig toen het pand dienst deed als nonnenklooster.

Kasteelhotel Sandton Chateau de Raay is een relatief klein hotel met slechts 50 kamers. Hierdoor voelt het hotel niet zo massaal aan als andere hotels, maar juist romantisch en intiem. Aan de andere kant is het hotel wel weer groot genoeg om toch enigszins anoniem te verblijven.

Dit doet u in één van de vijf verschillende kamers in dit Limburgse kasteelhotel. De Comfort kamers zijn de standaard kamers en het meest voordelig. Hoe ruimer en luxer de kamer is die u kiest, hoe hoger de prijs per overnachting natuurlijk is. Zo zijn er in de hogere prijsklasse een Kasteelkamer, een Kunstkamer en een Suite beschikbaar.

Alle kamers zijn overigens voorzien van een ligbad, een koffiemachine en natuurlijk is er gratis wifi aanwezig.

Culinair genieten in dit kasteelhotel

Hoewel Venlo op slechts twee kilometer loop- of fietsafstand ligt en u daar lekker op een terrasje kunt genieten van een hapje en een drankje, is het ook leuk om gewoon bij het kasteelhotel te blijven.

In het eigen Restaurant De Wintertuin kunt u ook genieten van culinaire hoogstandjes uit de Limburgse keuken. Hier wordt dagelijkse gekookt met kruiden van de dag en producten van het seizoen.

In de zomer zit u lekker buiten in de binnentuin van Kasteelhotel Sandton Chateau de Raay, in de winter als het kouder is, neemt u plaats in de glazen ruimte van het restaurant.

De omgeving van Kasteelhotel Sandton Chateau de Raay

Sandton Chateau de Raay biedt u niet alleen de kans om romantisch te overnachten in authentieke stijlen maar ook om te genieten van de rust en de natuur van het zonnige Limburg. Het landgoed bevindt zich te midden van veel natuur waar u in alle rust kunt wandelen of een leuke fietstocht kunt maken.

Op het landgoed zelf kunt u het International Art Center vinden waar u bijzondere kunstexposities kunt bewonderen. Wilt u lichamelijk tot rust komen, dan kan dit in het wellness center van Arcen.

En omdat Baarlo in het Noordelijke deel van Limburg ligt, is het voor de meeste mensen niet ver rijden. Dit in tegenstelling tot de kastelen in Zuid-Limburg die vaak nóg een uur verder weg liggen. Baarlo ligt slechts op een kwartier vanaf Eindhoven, dus ook vanuit de Randstad relatief snel te bereiken.

Het voordeel van Kasteelhotel Sandton Chateau de Raay is ook nog eens, dat het dicht bij de grens ligt, dus met een paar minuten bent u in Duitsland en kunt u genieten van twee vakantielanden voor de prijs van één.

Reserveer nu Chateau De Raay