Goedkoop familiehotel in de Zuid-Limburgse heuvels

CategoriesGoedkoop, Hotel, Natuur
Status Open now

Goedkoop overnachten in een natuurrijke omgeving nabij Valkenburg

In het diepe Zuiden van Limburg en midden tussen de heuvel en in het Geuldal bevindt zich familiehotel Lamerichs.

Dit knusse hotel in het dorpje Berg & Teblijt is schoon, gemoedelijk en het personeel zorgt voor die typische Limburgse gezelligheid.

Voor luxe en een duurdere hotelkamer bent u beter af in Valkenburg of Maastricht, maar voor wie even snel een goedkoop weekendje naar Zuid-Limburg wil, is dit hotel een aanbeveling.

Op ongeveer 10 minuten fietsen ligt Valkenburg al en met 20 fietsminuten staat u op het Vrijthof in Maastricht. Maar de meeste gasten van Hotel Lamerichs gebruiken dit hotel als uitvalsbasis voor lange wandeltochten.

Lamerichs is een écht wielrennershotel in Limburg

Het hotel is ook zeer gelief bij (tour)wielrenners, getuigen de foto’s aan de wand. Lamerichs ligt direct aan de weg waar de Amstel Gold Race wordt gereden en waar zowel supporters als (professionele) wielrenners overnachten.

Zoals gezegd, het hotel moet het niet hebben van de luxe, maar vooral van de ligging en het personeel. In de lobby van dit familiehotel waant u zich in de huiskamer van de familie Lamerichs.

Dit is precies wat wielrenners zo waarderen aan het hotel; dat er een moeder overste is die voor ze zorgt als de mannen terugkomen van een paar flinke klimmen over de Cauberg.

De kamers zijn dan ook eenvoudig ingericht, maar wel allen voorzien van tv, een badkamer met bad en vanzelfsprekend is er gratis wifi aanwezig. Zelfs parkeren kan kosteloos op het eigen terrein van het hotel.

Activiteiten in de buurt van Hotel Lamerichs

Direct tegenover Hotel Lamerichs treft u de Geulhemmer Grotten en de kamers aan de achterzijde van het hotel hebben direct zicht op de glooiende Limburgse heuvels.

Wilt u na een volle dag activiteiten nog lekker ontspannen? Ga dan lekker op het terras zitten met een Limburgs biertje of laat u in de watten leggen in het nabij gelegen Thermae 2000.

Reserveer nu Hotel Lamerichs