Noord-Brabant - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Noord-Brabant

Bijzondere overnachting Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een bijzondere overnachting in de provincie Noord-Brabant? Boek dan nu een weekendje weg in de binnenstad van Breda, Eindhoven of Den Bosch.

Liever meer rust en natuur? Kies dan voor een overnachting in Nationaal Park de Biesbosch of ga de bossen van de Kempen of De Peel in.

Of het nu om een exclusief hotel of een romantisch bed & breakfast gaat, de overnachting wordt hoe dan ook speciaal!

Origineel overnachting midden in de Biesbosch

Met een weekje weg in de Biesbosch laat u de drukte van alledag even voor wat het is. U geniet van het groene landschap. U kunt in alle rust wandelen door de weidse bossen of in een bootje varen door smalle riviertjes. Aan het eind van de dag rust u uit in een hotel of B&B. Een overnachting in de Biesbosch is romantisch, uniek en knus.

Overnachten in Breda, de Parel van het Zuiden

Eén van de mooiste en gezelligste steden van Brabant is natuurlijk Breda. Met recht wordt deze stad 'De Parel van het Zuiden' genoemd. De stad heeft een zeer rijke geschiedenis, zo heeft het koninklijke allure vanwege de verbondenheid met de Nassau's.

U hoeft slechts een blik op de Grote Kerk, het kasteel van Bouvigne en het Begijnhof te werpen en het is duidelijk: Breda heeft een zeer rijke geschiedenis. Vergeet de grote schilders als Rembrandt in Amsterdam; Het bekendste schilderij van de Spaanse schilder Velázquez is dan ook 'La Rendición de Breda' (De overgave van Breda), en hangt in het Prado Museum in Madrid.

In Breda kunt u de nacht doorbrengen in een luxe hotel in de binnenstad, of juist kiezen voor een goedkoper alternatief aan de rand van de stad. Hoe dan ook, de overnachting in Breda wordt bijzonder.

Bijzonder overnachten in Eindhoven of Den Bosch

Zodra we het over de provincie Noord-Brabant hebben, denken we aan natuurlijk aan de provinciehoofdstad Den Bosch en het hippe Eindhoven.

In deze grote steden zien we klassiek en modern prachtig gecombineerd worden. In Eindhoven vindt u er oude gebouwen zoals de Catharinakerk en Heilig-Hartkerk maar ook enorme kantoren zoals de Admirant en de Regent, in Den Bosch draait natuurlijk alles om de Sint Jan Basiliek.

Tilburg ontbreekt bewust in deze opsomming van Brabant, want er is verder niets leuks aan Tilburg.

Ook wij van Bijzondere Overnachting bieden de keuze: zoek en boek nu een hotel dat romantisch en klassiek of juist modern en luxe is.

  1. Home
  2. Nederland
  3. Noord-Brabant
Filter
Filter × Close