Natuurlijk overnachten in de Brabantse bossen van Vakantiepark Dierenbos

CategoriesBos, Gezin, Vakantiehuis
Status Closed nowOpens at 08:30:AM tomorrow

  Slapen op Vakantiepark Dierenbos

  Vlakbij Den Bosch, bij het dorpje Vinkel, vindt u Vakantiepark Dierenbos. Dit vakantiepark biedt groot en klein de unieke mogelijkheid om “tussen de dieren”  te overnachten: zo is er een kinderboerderij en kun je een dierenverzorgers diploma halen.

  Bij de inrichting van de bungalows is nagedacht over het dierenrijk. De accommodaties hebben dan ook dieren als thema, zoals studio vlinder, boomhut koekoek en chalet eekhoorn. Vakantiepark Dierenbos is een bijzonder en compleet vakantiepark vol faciliteiten en mogelijkheden.

  Bijzonder overnachten in een Koekoek of een Vlinder?

  Er zijn ‘standaard’ accommodaties op Vakantiepark Dierenbos beschikbaar in de vorm van een chalet of vakantiehuis. Maar er zijn ook een aantal ‘speciale’ accommodaties beschikbaar zoals Boomhut Koekoek.

  Dat u midden tussen de bomen slaapt is al heel stoer natuurlijk, maar deze vierpersoons boomhut heeft nóg een troef; omhoog gaat u via een vaste trap, maar naar beneden kunt u ook kiezen voor uw eigen glijbaan.

  Toch liever met beide benen op de grond? Kies dan voor één van de bungalows of chalets met als thema Das, Eekhoorn of Fazant. Met kleine kinderen kunt u een zespersoons Kidsbungalow Damhert boeken. Dit huisje komt met een eigen terras en tuin.

  Bungalow Damhert is er in de Kids-variant én in de Luxe-variant. De luxe variant heeft namelijk een sauna in het huisje. Daarnaast heeft u buiten de beschikking over een eigen hottub.

  Vakantiehuizen voor groepen

  Bent u met meer personen of twee gezinnen dan kunt u beter kiezen voor het vakantiehuis voor acht personen zoals de Das. Deze luxe thematische bungalow heeft een separate tweepersoons studio en biedt rust en privacy aan bijvoorbeeld opa’s en oma’s in het gezelschap.

  De meest recente aanwinst voor vakantiepark Dierenbos is de luxe achtpersoons Villa Alpaca; een comfortabele boerderij in een prachtige omgeving.

  Grotere gezelschappen kunnen gebruik maken van de luxe groepsboerderij. Deze, in Anton Pieckstijl gebouwde boerderij, is geschikt voor 12 personen en heeft een gezellig overdekt terras en een afgesloten tuin met, ook hier weer, een eigen hottub.

  Spetterend genieten in het zwemparadijs

  Het hele jaar door kan er in het overdekte zwembad gezwommen worden op Vakantiepark Dierenbos. Dit zwemparadijs komt compleet met een stroomversnelling en glijbanen.

  In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend en in het centrum  is een prachtige speel- en zwemvijver. Het Dierenbos ligt vlak bij het Sportiom in Den Bosch. Dit 22.000m2 grote sportcentrum heeft biedt volop zwemplezier met o.a. een wildwaterrivier, een kruidenbad en een golfslagbad. In de winter kan er juist weer geschaatst worden in het Sportiom.

  Gratis en onbeperkt naar attracties met de AttractiePas

  Bij uw vakantiehuisje of tent in het Dierenbos ontvangt u gratis de AttractiePas. Hiermee heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot het de verschillende parken van Libéma, zoals het Sportiom, de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en het Aviodrome Lelystad Airport.

  Reserveer nu Vakantiepark Dierenbos