Slapen in een gipsywagen op de Schooteindhoeve in Vlierden

CategoriesGezin, Pipowagen
Status Open now

  Avontuurlijk overnachten in een woonwagen

  In het gemoedelijke Brabantse dorpje Vlierden, op de grens met Limburg, bevindt zich boerderij De Schooteindhoeve, waar u origineel kunt overnachten in een een echte woonwagen of gipsywagen. Midden in deze Brabantse landelijke omgeving kunt u zich een echte zigeuner wanen!

  Kom écht echt vrij van de dagelijkse beslommeringen en verblijf veel in de buitenlucht. Op deze locatie kunt u volledig ontspannen en genieten van de dieren en de natuur op het erf in de omgeving.

  Unieke verwarmde woonwagen “t Goei Lève”

  Op slechts 200 meter afstand van natuurgebied de Bikkels en de Brouwhuissche Heide kunt u op de De Schooteindhoeve van Peter en Hanneke Verberne heerlijk tot rust komen.

  Wordt ‘s ochtends wakker met het geluid van de dieren van de boerderij of zelfs van de herten uit de bossen naast de gipsywagen!

  De twee eerder genoemde natuurgebieden behoren op hun beurt weer toe aan het grotere natuurgebied ‘De Peel’ en is één van de grotere Brabantse gebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

  Hanneke en Peter runnen naast hun B&B in de vorm van een woonwagen ook nog een actieve melkveehouderij. Als u zin heeft, kunt u gewoon een beetje meehelpen met de eigenaren en uzelf in een aflevering van ‘Boer zoekt vrouw’ wanen.

  Op het erf van De Schooteindhoeve in Vlierden is ook een groot verwarmd zwembad aanwezig, zeker in de zomer is een duik in dit bad een welkome verkoeling.

  Daarnaast is er op het erf ook nog een creatief atelier én heeft de zoon van Hanneke en Peter een eigen oorlogsmuseum ingericht!

  De inrichting van woonwagen ‘t Goei Lève’

  De romantisch en authentieke ingerichte woonwagen draagt de naam: ‘t Goei Lève’, Brabantser gaat het niet worden!

  Het interieur is zeer kleurrijk en sfeervol en met prachtig houtsnijwerk gemaakt, sommige zouden zeggen ‘kitsch’. Het geheel is gedecoreerd met sierlijke voilestofjes en tierlantijnen, kortom een echte gypsy uitstraling.

  De wagen is geschikt voor twee personen maar er is een uittrekbare slaapbank voor een kind. In de salon is ook een keukentje met spoelbak, koelkast, kookelement/inductie en magnetron.

  Verder is er een aparte doucheruimte met toilet en wastafel ,verwarming in de salon en badruimte. Beddengoed, keukenlinnen en handdoeken zijn inbegrepen.

  De woonwagen staat op het pleintje bij de hooimijt, direct naast de koeien van de melkveehouderij!

  Genieten tijdens het verblijf!

  Op De Schooteindhoeve kunt u lekker luieren in een hangmat, borrelen in de hottub of zwemmen in het verwarmde privé-zwembad. In de avond kunt u op een heuse stookplaats een vuurtje maken met daarboven een pruttelende ketel met een lekker ouderwets gerecht erin.

  Er is een klein jeu de boules baantje, men kan er fietsen huren of een barbeque in de vorm van een varken. Voor de creatievelingen; in het atelier kunt u aan de slag met de kwast en gaan schilderen.

  Echt uniek is het oorlogsmuseum van zoon Wils die op 11-jarige leeftijd al is begonnen met verzamelen. Inmiddels is de verzameling erg uitgebreid en krijgt u in het museum een compleet beeld van de Tweede Wereldoorlog in Vlierden.

  Uitleg reserveren voor deze gipsywagen

  Helaas is er geen eigen website van deze accommodatie en is de gipsywagen op de Schooteindhoeve ook niet te vinden op de grote bekende hotel sites. Via AirBnB is deze accommodatie wél te reserveren, en reserveert u via ons, dan ontvangt u ook nog eens € 30 korting!

  1. Registreer uzelf geheel gratis en zonder verplichtingen via deze link op AirBnB en ontvang direct € 30 krediet.
  2. Reserveer vervolgens via deze link de gipsywagen op de Schooteindhoeve. U kunt ook direct reserveren, maar dan loopt u dus de bovenstaande € 30 korting mis.

  Reserveer nu met € 30 korting!