Slapen in Safari Resort de Beekse Bergen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in Safari Resort de Beekse Bergen

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Slapen tussen de wilde dieren

Altijd al willen slapen tussen de wilde dieren, maar geen budget of zin om uren in het vliegtuig naar Afrika te zitten? Ontdek dan het Safari Resort Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek.

Gewoon een dagje uit of avontuurlijk overnachten, in het Safari Resort van de Beekse Bergen kan het beide.

Blijf een weekendje slapen met het gezin en ontwaak op nog geen 15 meter afstand van bijzondere dieren zoals nijlpaarden, struisvogels of giraffes.

Of u nu op safari gaat in het Safari Resort, een plons neemt in het zwembad, of lekker helemaal niks doet, je beleeft in ieder geval een unieke vakantie bij Beekse Bergen.

Avontuurlijke overnachten in het Safari Resort

Safari Resort de Beekse Bergen heeft verschillende accommodaties waaronder luxe en vrijstaande lodges, comfortabele boomhutten, en avontuurlijke safaritenten. Deze accommodaties zijn verspreid over uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden.

Zo zijn er vier verschillende typen lodges. Bijvoorbeeld lodges van 80m2 die geschikt zijn voor maximaal 6 personen, maar ook grotere lodges die 150m2 groot zijn en geschikt zijn voor groepen tot 14 personen.

De boomhut biedt plaats aan maximaal 6 personen en de twee typen Safaritenten bieden plaats aan 6 personen (de standaard tent) of 8 personen (de Plus-tent).

En geloof het of niet, maar al deze accommodaties zijn voorzien van gratis wifi!

Vanaf de veranda kijkt u uit over één van de twee uitgestrekte savannes, de leeuwenvlakte of de visvijver. Op deze manier ontdekt u écht de natuur.

Een stukje Afrika in Brabant

Wakker worden van een brullende leeuw of van het geritsel van een nieuwsgierige giraf? Alleen op Safari Resort Beekse Bergen beleeft u Afrika van zo dichtbij.

Het Safari Resort, ligt midden tussen de 1250 Afrikaanse dieren, en biedt avontuur voor jong en oud. Dat is dan ook het grootste verschil met het Vakantiepark van de Beekse Bergen. De accommodaties van het vakantiepark staan NIET tussen de dieren. Het vakantiepark is dus meer een ‘gewoon’ park en bevindt zich aan de andere kant van de Provincialeweg die de Beekse Bergen doorsnijdt.

Faciliteiten op het Safari Resort

Of het nu goed of slecht weer is, de dieren storen zich hier niet aan en lopen de hele dag door in het park rond. Maar bij regen zijn de kinderen misschien snel verveeld en gaan ze liever zwemmen in het zwembad van het safari resort; Maji Springs.

Mochten ze liever willen knutselen, dansen, springen en spelen dan kunnen de kinderen terecht in het Ranger Basecamp, waar in het hoogseizoen een animatieteam klaar staat.

In de Pamoja Lounge kunt u met het hele gezin een gezellig potje bowlen en genieten van een drankje aan de bar.

Of het nu goed of slecht weer is geweest, de indrukken en activiteiten van het safari resort maken hongerig. Neem dan aan het einde van de dag plaats in Restaurant Moto en prikkel de zintuigen met een culinaire avond.

Geniet van een geweldige en avontuurlijke vakantie bij SafariResort Beekse Bergen!

Reserveer nu op De Beekse Bergen