Vakantiepark Beekse Bergen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Vakantiepark Beekse Bergen

Status Open now

Luxe overnachten bij de Beekse Bergen

Na de Efteling zijn de Beekse Bergen in Hilvarenbeek misschien wel de tweede meest populaire attractie van Brabant. In dit safaripark kunt u met het hele gezin genieten van de natuur én de wilde dieren die vrij rondlopen.

De Beekse Bergen hebben twee ‘soorten’ parken aangelegd rondom het dierenpark; ten eerste het Safari Resort en ten tweede; het Vakantiepark.

Bij het Safari Resort van de Beekse Bergen slaapt u letterlijk tussen de dieren, weliswaar gescheiden door een hek natuurlijk. Het Vakantiepark van de Beekse Bergen ligt aan de andere kant van de Provincialeweg en hoort wél bij de Beekse Bergen maar staat niet in verbinding met het dierenpark.

Het Vakantiepark is dan ook meer geschikt voor de minder avontuurlijke bezoekers of voor bezoekers die wel een dagje naar het safaripark willen, maar niet een heel weekend of een hele week wilde dieren willen zien.

Verschillende accommodaties op Vakantiepark de Beekse Bergen

Op het Vakantiepark Beekse Bergen zijn diverse accommodaties beschikbaar in verschillende prijsklassen en de daarbij horende luxe. Daarnaast zijn er accommodaties voor maximaal 4 personen tot zelfs wel 16 personen, ideaal voor familie-uitjes of een weekendje weg met een sportteam.

Er bevinden zich op het Vakantiepark blokhutten, chalets, jungalows (eigenlijk gewoon bungalows) en safaritenten. Allemaal met een Afrikaanse uitstraling én inrichting, en ook nog eens geschikt voor kleinere of grotere gezinnen.

De drie accommodaties die wij er zelf vinden uitspringen zijn de Kidsjungalow; direct gelegen aan de visvijver met eigen aanlegsteiger. Villa Maji, een soort luxe blokhut met veel glas waardoor er veel licht in het huisje valt. En last but not least; een visstek aan de visvijver. Hiervoor moet u wel uw eigen tent meenemen trouwens!

Geloof het of niet, maar overal heeft u toegang tot gratis wifi, zelfs bij de visvijver.

Faciliteiten op het Vakantiepark de Beekse Bergen

Of het nu goed of slecht weer is, zwemmen kan men altijd op Vakantiepark Beekse Bergen. Bij slecht weer kan men in het verwarmde Junglebad zwemmen met glijbaan, en bij mooi weer maakt u een plons in het Victoriameer.

Juist aan kinderen is natuurlijk gedacht bij de Beekse Bergen, in het hoogseizoen is er zelfs een animatieteam beschikbaar om de kleintjes te vermaken zodat pappa en mamma kunnen genieten van de rust en misschien wel een beetje van elkaar.

Het middelpunt van het park is de Africa Club, dit is het ‘hoofdgebouw’ van het Vakantiepark waar alle faciliteiten te vinden zijn zoals een supermarkt, een snackbar en Restaurant Kaapstad. Vanaf de Africa Club vertrekt ook het bootje dat u naar de overkant van het Victoriameer brengt waar zicht Speelland de Beekse Bergen en de ingang van het Safaripark bevinden.

Reserveer nu Vakantiepark Beekse Bergen