Overnachten in de Brabantse bossen Fletcher Boschoord Oisterwijk - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnachten in de Brabantse bossen Fletcher Boschoord Oisterwijk

CategoriesBos, Goedkoop, Hotel, Natuur
Status Open now

Overnachten in de Brabantse bossen

Als u op zoek bent naar een ontspannen overnachting dan kunnen wij Fletcher Hotel Boschoord in Oisterwijk zeker aanraden. Het hotel is met 62 kamers klein genoeg om te kunnen genieten van de bourgondische gezelligheid die alleen Brabanders kennen.

Origineel overnachten in Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel Boschoord ligt midden in de bossen van Oisterwijk aan de rand van Nationaal Park ‘De Loonse en Drunense Duinen’.  Voor ultieme ontspanning overnacht u in dit hotel in bosrijke omgeving.

De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals tv maar ook gratis WiFi. Om heerlijk te ontspannen heeft het hotel ook nog een sauna.

Bourgondisch overnachten in Brabant

En Brabant zou Brabant niet zijn als u er niet lekker kon tafelen en borrelen. Daarom het Fletcher Hotel Boschoord twee terrassen met picknicktafels én loungebanken.

Voor het culinaire hoogtepunt van een romantisch weekendje weg in Brabant geniet u van een drie gangen diner in het eigen restaurant van het hotel.

Geen last van voorbijrazend verkeer of andere vervelende geluiden, want in dit hotel begeeft u zich midden in de bossen met een prachtige beschutte vijver op loopafstand.

Rustig vergaderen? Ook dat kan! Boek een vergaderruimte en vergader geheel verzorgd in alle rust midden in de natuur met uw klanten of collega’s.

De omgeving tijdens de overnachting in Oisterwijk

Oisterwijk heeft voldoende ingrediënten voor een gezellig weekendje weg. Allereerst heeft Oisterwijk een natuurrijke omgeving, waar wandel- en fietstochten altijd een succes zijn. Fietsen en e-bikes zijn vanzelfsprekend te huur bij het hotel. Daarnaast heeft Oisterwijk een gezellig en charmant centrum met een aantal leuke terrasjes.

Op korte afstand vindt u de steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Bent u met de kinderen? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de Beekse Bergen.

Reserveer nu Hotel Boschoord