Bijzondere overnachting in Noord-Brabant

Bijzondere overnachting Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een bijzondere overnachting in de provincie Noord-Brabant? Boek dan nu een weekendje weg in de binnenstad van Breda of Eindhoven. Of kies voor de rust van de natuur in de Biesbosch. Of het nu om een exclusief hotel of een romantisch bed & breakfast gaat, de overnachting wordt hoe dan ook speciaal!

Een overnachting middenin de Biesbosch

Met een weekje weg in de Biesbosch laat u de drukte van alledag even voor wat het is. U geniet van het groene landschap. U kunt in alle rust wandelen door de weidse bossen of in een bootje varen door smalle riviertjes. Aan het eind van de dag rust u uit in een hotel of B&B. Een overnachting in de Biesbosch is romantisch, uniek en knus.

Breda, de Parel van het Zuiden

Eén van de prachtigste steden van Brabant is Breda. Met recht wordt ze de Parel van het Zuiden genoemd. De stad heeft een zeer rijke geschiedenis. U hoeft slechts een blik op de Grote Kerk, het kasteel van Bouvigne en het Begijnhof te werpen en het is duidelijk: Breda heeft een zeer rijke geschiedenis. U kunt hier de nacht in een luxe hotel doorbrengen, of juist kiezen voor een goedkoper alternatief aan de rand van de stad. Hoe dan ook, de overnachting wordt bijzonder.

Slapen in Eindhoven

Zodra we het over de provincie Noord-Brabant hebben, denken we aan Eindhoven. Niet zonder reden. In deze grote stad zien we klassiek en modern prachtig gecombineerd worden. U vindt er oude gebouwen zoals de Catharinakerk en Heilig-Hartkerk maar ook enorme kantoren zoals de Admirant en de Regent. Ook wij van Bijzondere Overnachting bieden de keuze: zoek en boek nu een hotel dat romantisch en klassiek of juist modern en luxe is.

 Bekijk hier alle bijzondere overnachtingen in Noord-Brabant