Zuid-Holland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Zuid-Holland

Bijzondere overnachting Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland heeft alles in huis om u een bijzonder weekendje weg te garanderen. De unieke binnenstad van Delft, ontdek de architectuur van Rotterdam, het statige Den Haag of de zee bij Scheveningen.

Daarnaast kent de provincie ook vele natuurgebieden. Of u nu op zoek bent naar een zeer knus b&b aan de kust of een luxe hotel in de binnenstad, wij bieden u het beste aanbod!

Origineel overnachten in Delft

Een unieke stad als Delft vraagt om een bijzondere overnachting. Een hotel in de historische binnenstad is dan ook ideaal. Vanuit deze exclusieve accommodatie kunt in alle rust van Delft genieten. De toren van de Nieuwe Kerk, het oude Stadhuis, de grachten, hofjes en andere rijksmonumenten. Al snel wordt duidelijk welke rijke geschiedenis de stad heeft. En ook niet onbelangrijk, alles ligt op loopafstand.

Bijzonder overnachten in Den Haag

Den Haag biedt vele mogelijkheden voor een speciaal weekendje weg. In Den Haag treft u historische trekpleisters als het Binnenhof, Paleis Noordeinde en de Ridderzaal aan. Dat vraagt om een vorstelijke overnachting in een bijzonder hotel. Of wilt u liever slapen in een b&b met uitzicht op zee? Ook dat bieden wij van Bijzondere Overnachting aan. Zo geniet u optimaal van uw bezoek aan onze hofstad.

Slapen in accommodaties in Zuid-Holland

Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van ons land. Maar dat betekent niet dat u de rust moeilijk kunt vinden. De provincie kent veel natuur, van prachtige polders en Bollenstreken tot de duinen aan zee. Wij bieden op veel plekken exclusieve overnachtingen aan. In hotels, appartementen, maar ook in knusse bed & breakfasts.

  1. Home
  2. Nederland
  3. Zuid-Holland
Filter
Filter × Close