Het pomphuis van Zouteveen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Het pomphuis van Zouteveen

Status Open now

Origineel overnachten in een voormalig gemaal

In een voormalig gemaal, Het Pomphuis van Zouteveen, gelegen aan de Vlaardingsevaart in Schipluiden, is op bijzondere wijze een logeeraccommodatie gecreëerd.

Dit monumentale pand is recent gerenoveerd met oog voor detail en historie, warbij diverse onderdelen van het oorspronkelijke gemaal bewaard zijn gebleven en verwerkt in het interieur.

Deze stoere details geven een industriële sfeer die mooi combineert met de comfortabele inrichting. Een andere sfeerbepaler zijn de prachtige glas in loodramen die in het eetgedeelte het licht naar binnen laten vallen.

Luxe overnachten in deze B&B bij Delft

Het Pomphuis van Zouteveen is ingericht voor een verblijf van maximaal vier personen. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee comfortabele boxspringbedden. Op de verdieping van het pomphuis is een tweede slaapkamer met eveneens twee boxsprings. De badkamer op de begane grond beschikt over een wastafel, toilet en een sun-shower.

In de eetkeuken is de originele pomp verwerkt in een royale eettafel. Daarnaast is de keuken ingericht met een combi-magnetron, inductie kookplaat, vaatwasser en koelkast.

De eetkeuken gaat over in een gezellige zithoek met een comfortabele bank, gezellige stoelen, tv hoek en openslaande deuren. In het pomphuis kunt u gebruik maken van gratis WiFi. De energie voor o.a. de comfortabele vloerverwarming in het pomphuis wordt opgewekt door eigen zonnepanelen en zonnecollectoren.

Het pomphuis is te huur voor een midweek, weekend of voor een verblijf van een week. Een heerlijk ontbijt kan op verzoek bijgeboekt worden. Dit ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte van het naastgelegen B&B Rechthuis van Zouteveen.

Overnachten midden in de natuur aan de Vlaardingsevaart

Door de fraaie ligging heeft het pomphuis uitzicht over zowel de Zoutveense polder, de Vlieten als de Vlaardingsevaart. Voor waterliefhebbers dus volop genieten

In de Vlaardingsevaart liggen sloepjes met elektromotoren waarmee u vanaf de bed & breakfast direct naar het waterrijke recreatiegebied kunt varen waar u kunt genieten van de stilte en de natuur, rust, ruimte en weidse uitzichten.

Maar ook fietsend en wandelend kunt u volop genieten van Midden Delfland dat wordt gevormd door groene polders, beschermde dorpsgezichten en het zeldzame laagveengebied van de Vlietlanden.

 

Reserveer nu Pomphuis Zouteveen