Slapen op het strand bij Roompot Hoek van Holland

Zowel aan de Zuid-Hollandse kust als de Noord-Hollandse kust, kunt u overnachten één van twee Landal parken die strandhuisjes beschikbaar hebben.

In Zeeuwse Cadzand zijn trouwens ook strandhuisjes beschikbaar, maar deze worden aangeboden door Molecaten Parken.

Deze gezinsvriendelijke vakantieparken hebben het hele jaar door beschikbaarheid in één van de bungalows op de parken, maar de pareltjes van deze parken zijn juist de huisjes die niet op het park staan.

Deze strandhuisjes staan letterlijk op het Noordzee-strand, dus ideaal voor een zonnige zomervakantie!

Slapen aan het Noordzee-strand

In het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee zijn de strandhuisjes alleen van april t/m oktober. De strandhuisjes van dit park worden namelijk in de winter weer weggehaald zodat ze niet beschadigen door eventuele winterstormen.

De strandhuisjes, of eigenlijk strandvilla’s, die in het Zuid-Hollandse Hoek van Holland staan, zijn wél het hele jaar door beschikbaar. De strandhuizen in Hoek van Holland zijn eerlijk gezegd luxer, maar ook wel duurder.

Beachvilla’s in Hoek van Holland

Toegeven; de Beach Villa’s in Hoek van Holland zijn prijzig! Midden in juli of augustus, bent u voor een week in één van deze strandhuisjes zomaar € 1850 kwijt. Als er überhaupt beschikbaarheid is, want hoewel de prijzen hoog zijn, is de vraag naar dit soort strandhuizen óp het strand erg groot.

Aan de randen van het hoogseizoen zijn deze Roompot Beach Villa’s natuurlijk stukken goedkoper. Daarnaast zijn het relatief grote huisjes, want u kunt er met zes personen overnachten. Als u dan de prijs deelt door het aantal personen, valt de schade nog enigszins mee.

Maar het feit dat de locatie zo enorm aantrekkelijk is én dat er slechts een aantal huisjes beschikbaar zijn, drijft de prijs dus wel op.

De 74 Beach Villa’s op het strand van Hoek van Holland zijn overigens ook voor een (lang) weekend te huur.

Faciliteiten van de strandvilla in Hoek van Holland

We kunnen nog zoveel vertellen over de Beach Villa’s in Hoek van Holland, maar één foto zegt meer dan duizend worden natuurlijk.

De locatie óp het strand is het unieke aan deze strandhuisjes, maar deze huisjes zijn ook best luxe. De huisjes zijn dus geschikt voor zes personen en vrij ruim opgezet. Op het strand leeft u immers buiten en vooral op de veranda en geniet u van het panoramische uitzicht.

Er is een keukenblok aanwezig met een 4-pits fornuis, combimagnetron, vaatwasser en koffie/thee-faciliteiten (Nespresso apparaat). Verder zijn er een luxe badkamer met douche aanwezig, toilet is apart.

Op de begane grond treft u slaapkamer met een tweepersoons-boxspring en op de eerste etage is er nog een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Uiteraard kunnen de bedden aan elkaar geschoven worden. De slaapruimte op de eerste etage is bereikbaar via een normale trap, maar als u moeilijk te been bent kunt u beter op de begane grond slapen.

De bank in de woonkamer is een slaapbank en dus geschikt voor nog twee personen, al moeten we eerlijk zeggen dat het dan wel heel krap wordt in deze Beach Villa op het strand van Hoek van Holland.

Verder zijn er twee flatscreen tv’s aanwezig (woonkamer en master bedroom) en zelfs hier op strand is er gratis wifi beschikbaar!

Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Waar de strandhuisjes van dat andere Roompot resort, in Julianadorp, onderdeel zijn van een park dat aan de andere kant van duinen ligt, zijn de 74 Beach Villa’s in Hoek van Holland een park op zichzelf.

Bij de receptie/hoofdgebouw van dit Roompot park, kunt u kosteloos parkeren op de openbare parkeerplaats, hierna is het nog ongeveer 300 meter lopen naar de strandhuisjes. Er ligt een verhard pad naar de Beach Villa’s waar u met rolkoffers overheen kunt. Het is dus niet nodig om te ploeteren door het zand heen.

In dit hoofdgebouw kunt u terecht voor allerlei vragen, maar u kunt hier ook uw ontbijt- of boodschappenpakket bestellen. Dit kan ook vooraf online natuurlijk.

Overnachten aan de zonnige Zuid-Hollandse kust

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland, maar ook de andere delen van de Nederlandse kust zijn zeer zonzeker. Vandaar dat de kustprovincies niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst zo populair is.

Direct naast de strandhuisjes bevinden zich 15 (!) strandpaviljoenen, waar u heerlijk kunt ontbijten, dineren of gewoon borrelen.

Op loopafstand ligt het nog een bunker van de Atlantikwall die u kunt bezoeken, alwaar ook een museum aanwezig is. U kunt ook een mooi fietstocht maken langs de kust en door het Westland, maar misschien wel leuker is gewoon op uw veranda blijven zitten en naar de boten kijken.

Vooral de Beach Villa’s (nummer 65 t/m 84) aan de zuidelijke kant van het strand, staan net een paar graden schuin op het strand en dus niet parallel aan de vloedlijn. Het voordeel hiervan is, dat u de gigantische schepen die via de Nieuwe Waterweg de Rotterdamse haven in varen, bijna letterlijk kunt aanraken.

Reserveer nu deze Beach Villa's in Hoek van Holland!

Roompot strandhuisjes in Hoek van Holland

Nederland

Zuid-Holland

Hoek van Holland

Thema

Locatie

Landal Beach Villas Hoek van Holland, Zeekant, Hoek van Holland, Nederland
Reserveer nu deze Beach Villa's in Hoek van Holland!