Slapen bij de Theaterhangaar van Soldaat van Oranje

Op een steenworp afstand van de Theaterhangaar van voormalig vliegveld Valkenburg bij Katwijk, bevindt zich Van Der Valk Hotel Sassenheim.

Dit hotel is de ideale uitvalsbasis als u bijvoorbeeld naar de voorstelling van Soldaat van Oranje bent geweest. Deze voorstelling is laat op de avond afgelopen, en als u een drankje op heeft, dan is het misschien niet zo verstandig om nog naar huis te rijden.

Dit hotel lig direct aan de A44 en biedt dan snel uitkomst, want met het pendelbusje bent u binnen 10 minuten bij de Theaterhangaar.

De nieuwe generatie Van Der Valk Hotels

Wellicht denkt u bij Van Der Valk Hotels niet direct aan luxe, maar juist aan grote restaurants waar men schnitzel met appelmoes kan eten. Maar de nieuwe generatie van deze horeca-familie heeft de afgelopen jaren flink de wind eronder en bijna alle Van Der Valk locaties zijn volledig gerenoveerd bieden nu zelfs meer luxe dan bij u thuis.

Natuurlijk kunt u nog steeds snel en betaalbaar een goede maaltijd nuttigen bij de Van Der Valk restaurants, maar steeds meer hotels van deze familie-keten hebben ook een á-la-carte restaurant bijvoorbeeld. Het hotel in Sassenheim heeft zelfs nog een Aziatisch restaurant: OZZO Oriental Restobar.

Tel daarnaast erbij op dat er niet alleen standaard kamers in de hotels zijn, maar ook luxe suites of kamers met een thema. Bij Van Der Valk Hotel Sassenheim is dat ook het geval; een aantal kamers en suites zijn uitgevoerd in het thema ‘Afrika’. U gaat dus naar bed en wordt weer wakker in Afrikaanse sferen.

Deze kamers hebben alleen een kingsize bed, flatscreen tv, uiteraard gratis wifi, een badkamer met ligbad en een open haard.

Uitvalsbasis voor Leiden of de Kagerplassen

Van Der Valk Hotel Sassenheim bij Leiden, biedt gratis parkeren aan, maar ook met het openbaar vervoer bent u snel in het hotel. Het NS-station van Sassenheim ligt op slechts 10 minuten lopen.

Bij het hotel zijn ook (elektrische) fietsen te huur, waarmee u in een half uurtje aan het strand van Katwijk of Noordwijk bent, en binnen 10 minuten zit u in het historisch centrum van Leiden. Ga hier lekker op het terras zitten tussen de studenten van Minerva of bezoek Museum Naturalis.

Eveneens zit u met 10 fietsminuten bij de Kagerplassen, hét walhalla voor de watersportliefhebber. Vanzelfsprekend kunt u vanaf de kant lijken naar de watersporters die stoere capriolen uithalen, maar u kunt zelf ook een sloepje huren en dobberen op de plassen van de Kaag.

Reserveer nu Van Der Valk Sassenheim

Van Der Valk Hotel Sassenheim – Leiden

Nederland

Zuid-Holland

Sassenheim

Thema

Locatie

Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim, Nederland
Reserveer nu Van Der Valk Sassenheim