Gelderland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Gelderland

Bijzondere overnachting Gelderland

Op zoek naar een bijzondere overnachting Gelderland? Gelderland is dé wandel- en fietsprovincie, bekend om de natuur en haar gastvrijheid. Maar Gelderland heeft nog veel meer te bieden.

Aantrekkelijke winkelsteden, bijzondere attracties, culinaire en culturele hoogtepunten en een groot aanbod in bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

Wat te denken van slapen in een molen? Of logeren in een voormalig postkantoor? Kortom, genoeg mogelijkheden voor een bijzondere overnachting Gelderland!

Origineel overnachten op de Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand.

Onderdeel van De Hoge Veluwe zijn het Jachthuis Sint Hubertus, het Bezoekerscentrum/Museonder, en het Kröller-Müller Museum. De Veluwe is daarnaast een fantastisch fiets- en wandelgebied.

De afwisselende landschappen zoals bos en heide, de rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis maken wandelen en fietsen op de Veluwe eindeloos.

Na een actieve dag kunt op een bijzondere manier overnachten in een prachtig en sfeervol kasteel op de Veluwe.

Simpele maar bijzondere overnachting Gelderland? Wilt u iets eenvoudiger overnachten, dan hebben we voor u een rustig en knus boshuisje, waarin u letterlijk in het bos slaapt. Uiteraard is dit unieke boshuisje wel van alle gemakken voorzien.

Wat te doen naast slapen in Gelderland

Gelderland staat niet alleen bekend om de mooie natuur op de Veluwe en de Betuwe, ook het grote aantal dierentuinen en dierenparken maakt Gelderland uniek en leuk om te overnachten.

Burgers Zoo in Arnhem, het Dolfinarium in Harderwijk, Dierenpark Wissel in Epe en Ouwehandsdierenpark in Rhenen zijn de bekendste grote dierentuinen.

Wat is er leuker dan een bezoek aan een dierentuin te combineren met een bijzondere overnachting in Gelderland?

Kies bijvoorbeeld voor een overnachting in een bijzonder monumentaal pand, een gezellige Bed & Breakfast of een sfeervol hotel om uw bijzondere weekeindje weg compleet te maken in het mooie en romantische Gelderland.

  1. Home
  2. Nederland
  3. Gelderland
Filter
Filter × Close