Slapen in een avontuurlijke safaritent op het water - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een avontuurlijke safaritent op het water

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Bijzondere overnachting op het water

In het Gelderse plaatsje Olburgen, op de grens tussen de Veluwe en de Achterhoek ligt Europarcs Marina Strandbad. Hier kunt u aanleggen met uw boot, of met uw tentje een mooi plekje uitzoeken op de camping.

Als u een tentje nogal krap vindt en geen boot heeft, dan is een verblijf in een safaritent op het water misschien wel iets voor u. Bij safaritenten denkt u misschien aan wilde dieren en lange vliegreizen naar Afrika. Maar kom naar Gelderland en u vindt zo’n luxe safaritent gewoon op het water!

Inrichting van de safaritent

De safaritent is opgebouwd met een tentdoek en ingericht met fraaie houten meubels. Er is een keukenblok met stromend water, een koelkast, een eettafel en een zithoek.

Er staat een comfortabel tweepersoonsbed en er zijn twee stapelbedden, in totaal kunnen er zes mensen verblijven in deze safaritent op het water.

De sanitaire voorzieningen zijn op korte afstand te vinden aan de hoofdsteiger in een modern, nieuw gebouw. De tenten staan op een steiger aan het water en hebben een picknicktafel voor de tent staan waar u heerlijk kunt kijken naar alles wat er gaande is in de jachthaven.

De omgeving van de safaritent

Europarcs Marina Strandbad is een levendige oase aan de IJssel met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. Op en rond de camping en de haven is er onder meer een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide.

Vanaf half mei is er een recreatieteam aanwezig met een leuk programma voor de kinderen, voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verder fietsen en kano’s te huur. Op deze manier wordt een vakantie op Europarcs Marina Strandbad voor iedereen een heerlijke tijd!

Reserveer nu deze safaritent op het water!