Slapen in Bijzondere Paalhutten - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in Bijzondere Paalhutten

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten hoog boven de grond

In het Gelderse plaatsje Olburgen, op de grens tussen de Veluwe en de Achterhoek ligt Europarcs Marina Strandbad. Hier kunt u aanleggen met uw boot, of met uw tentje een mooi plekje uitzoeken op de camping.

Als u een tentje nogal krap vindt en geen boot heeft, dan is een verblijf in een paalhut misschien wel iets voor u. Bij paalhutten denkt u misschien aan wilde dieren en lange vliegreizen naar Afrika. Maar kom naar Gelderland en u vindt zo’n natuurhut gewoon om de hoek!

Hoewel het met Restaurant De Beach in de buurt niet echt noodzakelijk is om te koken, is er wel kookgelegenheid en een koelkast in de paalhutten aanwezig. Met twee stapelbedden is er slaapruimte voor 4 personen. Komt u met meer? Dan kunt u natuurlijk ook beide paalhutten boeken.

Omdat de paalhutten drie meter boven de grond staan, heeft u in de richting van Doesburg een uniek en prachtig uitzicht over het water en de dijk. U geniet van dit uitzicht en de rust vanaf uw eigen terras “op hoogte”.

De omgeving van de paalhutten

Europarcs Marina Strandbad is een levendige oase aan de IJssel met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. Op en rond de camping en de haven is er onder meer een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide.

Vanaf half mei is er een recreatieteam aanwezig met een leuk programma voor de kinderen, voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verder fietsen en kano’s te huur. Op deze manier wordt een vakantie op Europarcs Marina Strandbad voor iedereen een heerlijke tijd!

Ontdek de Achterhoek

De Paalhutten op Europarcs Marina Strandbad bevinden zich op een bijzondere plek. Zowel over het water als fietsend of wandelend zijn er rondom volop mogelijkheden.

Aan de ene kant het Rivierenlandschap rond de IJssel met prachtige fietsroutes, aan de andere kant de Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland.

En natuurlijk de Achterhoek: kastelen en landgoederen, gezellige middeleeuwse stadjes, fietsroutes langs de wijngaarden en heerlijke boswandelingen door de prachtige natuur.

Ook de Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg zijn een bezoekje waard.

Leuk voor alle leeftijden: de Veerpontjesroute, een fietstocht van 37 km. langs de oevers van de IJssel. Kom genieten van dit bijzondere en prachtige stukje Nederland!

Reserveer nu deze paalhutten!