Slapen in een vliegtuigsuite op vliegveld Teuge - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een vliegtuigsuite op vliegveld Teuge

CategoriesHotel, Vliegtuig
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten in een vliegtuig op Teuge Airport

Net voorbij Apeldoorn bevindt zich vliegveld Teuge waar u romantisch en origineel kunt overnachten in een vliegtuigsuite.

Het vliegtuig, een Ilyushin 18, is van Russische makelij en heeft eerder dienst gedaan als regeringsvliegtuig voor de voormalige DDR-ministers.

Tegenwoordig is het vliegtuig niet meer luchtwaardig aangezien alle hydraulische en elektrische systemen uit het vliegtuig zijn gehaald, maar de cockpit is nog wel aanwezig. Hier kan je zelf plaats nemen en van het uitzicht genieten.

Verder is deze Ilyushin 18 modern ingericht en van alle gemakken voorzien zoals stromend water, verwarming en elektriciteit.

 

Slapen in een vliegtuig met een sauna en bubbelbad

Deze vliegtuigsuite op vliegveld Teuge is bijna 40 meter lang, maar biedt slechts plaats aan twee personen, waardoor een verblijf al snel romantisch wordt. Met name het luxe bubbelbad en sauna zijn speciaal, want geen enkel andere vliegtuig dat getransformeerd is in een hotelkamer heeft dit!

U kunt met de auto kosteloos voor de deur parkeren en gebruik maken van de gratis wi-fi dat beschikbaar is. U kunt gewoon uw Netflix koppelen aan een één van de drie flatscreen TV’s.

Vlieglessen of rondvluchten bij deze vliegtuigsuite

Zodra u het terrein van vliegveld Teuge op rijdt ziet u dat hier alles om luchtvaart gaat. U kunt naast een heerlijke overnachting in dit vliegtuig ook een rondvlucht reserveren.

Maar wilt u écht zelf willen vliegen dan kunt u eerst oefenen in een Boeing 737-800 vluchtsimulator, of nog beter, zelf een vliegles boeken!

De omgeving van vliegtuigsuite Teuge

U hoeft natuurlijk niet de hele dag in deze vliegtuigsuite te blijven, de streek rondom Apeldoorn leent zich juist uitstekend voor mooie wandel- of fietstochten. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek, net als Hanzestad Deventer waar het altijd gezellig is.

Bij mooi weer kunt u lekker op de vliegtuigtrap, of het terras, gaan zitten en kijken naar de (les)vliegtuigjes die opstijgen van de landingsbaan naast u.

‘s Avonds kunt u bij het restaurant op nog geen 50 meter afstand culinair genieten.

Reserveer nu dit vliegtuig!