Slapen op het water in Vaarthuis Pur Sang in Maurik - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op het water in Vaarthuis Pur Sang in Maurik

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Slaap in een woonboot op de Rijn

In het natuurgebied ‘Eiland van Maurik’, midden in de Betuwe, ligt aan de Rijn deze prachtige woonboot Vaarthuis Pur Sang.

Klotsend water, tsjilpende vogels en loeiende koeien, de warme zonnestralen op uw gezicht, genietend van de rust. Als u het warm heeft, dan neemt u gewoon een duik in het verkoelende water. Om vervolgens weer verder te doezelen. ’s avonds steekt u de barbecue aan op een privé-strandje.

Al langzaam aan het wegdromen?  Foe dat niet, maar onderneem actie! Want ook u kunt hiervan genieten. Met het Vaarthuis kan jij ook de rust opzoeken of juist niet als je iets meer drukte om je heen wilt.

Het Vaarthuis is, zoals de naam al zegt, een varend huisje op het water. Dit huisje, met een capaciteit voor maximaal 8 personen, is van alle gemakken voorzien om een paar dagen of een week op het water te verblijven.

Faciliteiten van deze woonboot

Het voor- en achterdek zijn groot, hier kan heerlijk lui uit gelegen worden op een van de deckchairs, of aan tafel gezeten worden. Daarnaast zijn er nog Fatboy-kussen waarop u lekker in slaap kunt vallen.

Via één van de vier openslaande ramen/deuren komt u in de woonkamer met banken en een tafel, een TV en houtkachel. Verder is er een luxe keuken met gasfornuis, combi oven-magnetron, vaatwasser, koffiemachine en natuurlijk alle benodigdheden om te koken.

Daarnaast bevindt zich de dinnette, die omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze verdieping een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.

Vanaf de woonkamer gaat u met de open trap naar de bovenverdieping waar zes slaapplaatsen zijn, verdeeld over twee kamers.

Met het Vaarthuis kan je de rust opzoeken op het water of juist niet als je iets meer drukte om je heen wilt. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Verblijf op het Vaarthuis in de jachthaven van het Eiland van Maurik, gelegen midden in de Betuwe. De haven heeft goede faciliteiten en met de motorboot kunt u gaan varen of u kunt gaan zwemmen in het meer.
  • Verblijf op het water: De schipper vaart u ‘buitengaats’ en zoekt samen naar een mooi plekje waar het Vaarthuis voor een of meerdere nachten aan het anker ligt. Genieten midden in de natuur.

Maak gebruik van de vaarservice

U kunt al een nacht buitengaats verblijven. De schipper vaart het Vaarthuis naar een mooie plek. Prijs: 75 euro (max. 30 minuten naar een strandje)

Reserveer nu deze woonboot!