Origineel overnachten in Gasthuis Pur Sang

In het Betuwse dorpje Dodewaard, direct aan de rivier de Waal, staat deze statige vakantievilla met een capaciteit voor maximaal 14 personen.

Gasthuis Pur Sang is uitermate geschikt voor een weekend met familie of vrienden. Er is ruimte genoeg en voor ieder wat wils: Keukens om heerlijk samen te koken, meerdere plekken waar men uitgebreid kan borrelen. Gezellig met z’n allen eten aan de grote tafel.

Faciliteiten van dit statige vakantiehuis

In het Gasthuis Pur Sang zijn twee keukens voorzien van de benodigde apparatuur om uitgebreid te kunnen koken.

De voormalige trouwzaal is nu de eetkamer waar u met 14 personen aan de grote tafel kan zitten. De koffiemachine is gevuld en klaar voor gebruik. Vanzelfsprekend is gratis wifi aanwezig en met het Sonos-ssteem kunt u uw eigen muziek luisteren.

Via een statige trap komt u op de eerste verdieping waar de woonkamer zich bevindt en de tweede keuken. Hier is de eerste slaapkamer met badkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich zes slaapkamers met ieder twee slaapplaatsen en een eigen wastafel en zitje. Vier slaapkamers hebben een eigen douche op de gang, de andere twee slaapkamers hebben een douche en toilet aansluitend aan de slaapkamer.

Vakantievilla met twee sauna’s

In het souterrain bevindt zich professionele gym en maar liefst twee sauna’s (infrarood en traditioneel) of de stoomcabine.

Maak mooie lange fiets- of wandeltochten en waai lekker uit langs de uiterwaarden van de Waal. Steden als Tiel, Nijmegen en Arnhem liggen op slechts een kwartiertje rijden.

 

 

Reserveer nu dit luxe vakantiehuis!

Statige vakantievilla aan de Waal in de Betuwe

Nederland

Dodewaard

Gelderland

Thema

Locatie

Dodewaard, Nederland
Reserveer nu dit luxe vakantiehuis!