Friesland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Friesland

Bijzondere Overnachting Friesland

In de meest zelfstandige provincie van Nederland kunt u volop genieten van het waterrijke leven van Friesland.

Ga Friese meren op en struin door de historische dorpjes, steden of het platteland. Boek een bijzonder hotel in Leeuwarden aan de grachten zoals een mooi statig herenhuis of juist een knusse Bed & Breakfast aan of varend op het water.

Wilt u meer genieten van alle rust die Friesland te bieden heeft kies dan voor een weekendje in een prachtig landgoed nabij een golfbaan of middenin het bos.

Origineel overnachten op Friese Meren

In welk seizoen je ook in Friesland gaat overnachten er is altijd wat te beleven. Het gehele jaar kun je overnachten op en nabij de Friese meren. Avontuurlijk een boot huren en lekker gaan varen, bijvoorbeeld tijdens de Sneekweek.

In de winter daarentegen maak je juist kans om een elfstedentocht mee te maken en anders kun je ook erg genieten van de Friese gastvrijheid.

Wij van Bijzondere-Overnachting.nl hebben voor u de leukste en meest speciale overnachtingen geselecteerd.

Dit kan zijn omdat dit een goedkoop hotel is in Friesland of omdat het een 18e eeuws klooster of omdat het een luxe wellness overnachting of een luxe varende B&B betreft voor een weekendje optimaal zorgeloos genieten in deze waterrijke provincie.

Slapen op de Friese Waddeneilanden

Overnachten kan natuurlijk ook op de prachtige waddeneilanden die onderdeel zijn van Friesland. Geniet van een weekendje op Vlieland, Ameland of  Terschelling. Ook hier zijn natuurlijk leuke bijzondere hotels en bed & breakfasts. Ontdek deze prachtige provincie en bekijk welke overnachtingen wij bijzonder genoeg vonden tegen een mooie prijs!

  1. Home
  2. Nederland
  3. Friesland
Filter
Filter × Close
Location: Havenweg 1, 8861 XH Harlingen, NederlandWebsite: https://www.reddingsboot.nl/
Location: Dokkade 5, 8862 NZ Harlingen, NederlandWebsite: https://www.havenkraan.nl/