Overnachten in watervilla midden op het water - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnachten in watervilla midden op het water

Status Open now

Origineel overnachten in Watervilla de Roerdomp

Houdt u van varen en van prachtige natuur? Dan is Watervilla de Roerdomp zeker wat voor u! Deze villa ligt namelijk midden in een natuurgebied in Friesland en is alleen per boot te bereiken. Vanaf het moment dat u de boot instapt, is uw vakantie begonnen.

Vanuit de villa geniet u van een prachtig uitzicht over het natuurgebied bij het Friese plaatsje Goëngahuizen. Vanuit het terras, de woonkamer en de sauna kijkt u uit over de uitgestrekte weilanden en de voorbij zwemmende watervogels. Maar niet alleen de prachtige omgeving geeft de meerwaarde aan dit vakantiehuis.

In de villa geniet u namelijk van een prachtige keuken met bartafel, comfortabele slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een luxe woonkamer. Tegen een kleine meerprijs kan de eigenaar een boodschappenpakker op de boot laten bezorgen. Kortom, u beleeft hier een unieke vakantie!

Een bijzondere overnachting op de Friese meren

Het vakantiehuis Watervilla de Roerdomp valt onder het plaatsje Goëngahuizen, gelegen in de provincie Friesland. Het dorpje valt vervolgens weer onder de gemeente Smallingerland en heeft maar 70 inwoners.

De plaats is van oorsprong een tamelijk geïsoleerde boerenstreek, het heeft dan ook tientallen boerderijen. Daarnaast is er een camping in Goëngahuizen te vinden. Officieel is de plaats door Friesland niet officieel benoemd tot een dorp, maar als een buurtschap.

Qua activiteiten zult u hier dan ook niet veel vinden, maar qua natuur zult u er niet genoeg van krijgen. De omgeving leent zicht namelijk ideaal om met de boot te verkennen. Ontdek bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied ‘De Alde Feanen’.

Hoor het water klotsen als je ligt te slapen

Heeft u voorlopig genoeg natuur gezien? Niet getreurd. Uw vakantiehuis in Goëngahuizen ligt centraal tussen vier verschillende steden. Steden als Drachten, Sneek, Heerenveen en Leeuwaren zijn vanuit de plaats goed te bereiken.

In Drachten en Heerenveen bent u al binnen een kwartier rijden met de auto. Leeuwarden en Sneek zijn op ongeveer een half uur rijden van Goëngahuizen verwijderd. De steden lenen zich ideaal om voor een leuke uitstap. Ontdek de verschillende gezellige stadscentra van de grotere steden in Friesland.

Reserveer nu deze watervilla!