Luxe moderne vakantievilla op Terschelling - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe moderne vakantievilla op Terschelling

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzonder luxe accommodaties op Terschelling

Weekendje weg en uitwaaien op één van onze Waddeneilanden? Dan bevelen wij Landal Park West-Terschelling warm aan!

Dit luxe park heeft moderne en hippe vakantievilla’s en appartement die zich op een unieke locatie bevinden, midden in de duinen en direct aan de kust.

De appartementen en vakantievilla’s zijn geschikt voor gezelschappen van 2-6 personen. Daarnaast beschikken de accommodaties over een woonkamer met zit- en eethoek, een open keuken en één tot drie slaapkamers.

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling opende in 2013 haar deuren en ligt in het gezellige dorp West-Terschelling, op slechts één kilometer afstand van de haven. U heeft over het gehele complex gratis WiFi.

De bedden zijn al opgemaakt als u aankomt en met de betaalde bagageservice worden uw koffers en tassen afgeleverd in uw villa of appartement. Als u bij het complex een fiets huurt, dan kunt u gratis gebruik maken van de bagageservice. Landal zorgt ervoor uw koffer van de haven naar het complex gebracht wordt.

Landal-gasten kunnen tevens tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de taxiservice van de haven naar het complex. Op het park vindt u Brasserie De Bonte Piet met een terras waar u in het zonnetje heerlijk kunt lunchen en/of dineren. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken met de diverse speelautomaten, het poolbiljart, airhockey en in de speeltuin op het park.

Origineel overnachten nabij het strand

Landal West-Terschelling ligt vlakbij het 30 kilometer lange Noordzeestrand waar u een strandwandeling kunt maken of kunt vliegeren.

De Brandaris, een 55 meter hoge vierkante vuurtoren, is hét gezicht van het dorp West-Terschelling.

Daarnaast bestaat het Waddeneiland Terschelling voor 80% uit natuur en beschikt het over 80 kilometer aan fietspaden en is dus zeer geschikt voor de fietsliefhebber en de wandelaar. Er zijn wandel- en fietsroutes verkrijgbaar op het park. Het park zelf beschikt niet over een zwembad, maar op loopafstand vindt u zwembad De Dôbe.

Reserveer nu deze vakantievilla!