Gastvrij hotel aan het water in Grou - Friesland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Gastvrij hotel aan het water in Grou – Friesland

CategoriesGoedkoop, Hotel, Natuur
LocationsFriesland, Grou, Nederland
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzonder overnachten in Grou aan het water

Welkom in Hotel Cafe Restaurant Oostergoo in Grou. In het kloppend hart van Friesland, op nog geen 15 kilometer van de Friese steden Leeuwarden, Sneek én Heerenveen ligt het bruisende watersportdorpje Grou, te midden van uitgestrekte groene landschappen en omringd door het water. Het hotel bevindt zich aan de noordzijde van dit pittoreske dorpje, vlak bij de Wijde Ee en het Pikmeer of op zijn fries ‘Pikmar’.

Genieten op het terras aan het water

Ongeacht het jaargetij zult u zich bij ons altijd thuis voelen. Wat de weersomstandigheden ook mogen zijn u kunt heerlijk vertoeven op het riante terras aan het water, in de heerlijk lichte serre of in ons huiselijke en gezellige restaurant bij de ouderwetse open haard.

Authentieke Friese gezelligheid in hotel Oostergoo

Hotel Oostergoo met driesterren service, is voorzien van 18 pas gerenoveerde, comfortabele hotelkamers die allemaal voorzien zijn van een eigen badkamer met toilet. U kunt heerlijk en uitgebreid van uw ontbijtbuffet genieten in onze ontbijtzaal, met een prachtig uitzicht over het water.

’s Avonds kunt u ook heerlijk dineren zowel binnen in ons restaurant als op het terras. Uit onze Hollandse-Franse keuken komen elke drie maanden heerlijke, verfijnde wisselende gerechten op onze menukaart, waarbij onze chefkok rekening houdt met de streek en de seizoenen. Wanneer u met de boot komt kunt u deze als gast van Hotel Oostergoo kosteloos aan onze eigen aanlegsteiger leggen.

Alles draait hier om het water voor deur

Het is ook mogelijk om een fiets, een sloep of een boot te huren. Wij zullen u hier graag bij assisteren. Naast het restaurant en hotel beschikken wij ook over verschillende zalen en een gezellig café waar u gebruik van kunt maken voor een vergadering, besloten lunch of diner en uiteraard ook voor een bruiloft of een ander feest.

Al 150 jaar wordt het hotel bezocht door watersporters en andere gasten die hier terecht kunnen op deze mooi gelegen plek gelegen in het hart van Friesland. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ook eens een bezoek te brengen aan ‘’de huiskamer van Grou!’’.

Hotel Oostergoo staat vooral bekend om de ongedwongen en huiselijke sfeer.  In de zomer brengen de vaste of seizoensgasten graag een bezoek aan ons terras voor een verfrissend drankje, een lichte of juist uitgebreide lunch of een heerlijk diner onder het genot van het schitterende uitzicht over het water.

Reserveer nu Hotel Oostergoo